Jump to content

Seppom

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tuusula
  • Ajoneuvot
    Kirppu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Seppom's Achievements

  1. Numerot ei selitä mutta kirjaimet lopussa ainakin tässä tapauksessa. Tuo sarvi vanhan mallinen 1300een tarkoitettu . Oikea malli 1600een päättyy oikeallapuolen D kirjaimeen. Sarvissa on eroa sisähalkaisijassa 33/35 mm sekä sitten kanavien muotoilussa. Tässä mun tapauksessa tätä väärää sarvea oli lisäksi jyystetty tsi tyyliin molemmista päistä. Nyt paikallaan oikea sarvi ja pakopuhallukset tuntuu tasaisilta ja moottorin käynti tasoittui. Kaasarin säädöt meni uusiksi ja oikea säätö löytyi tavanomaiselta säätöalueelta ei ääripäästä kuten väärällä sarvella.
  2. Selittäisikö nuo kuvissa näkyvät osat miksi tuntuu eroa puhalluksessa?
  3. Ok…no tämä keskustelu hälvensi fiilksen että jotain on pielessä. Eilen asensin putkiin yksinkertaiset lyhennetyt pelllistä tehdyt db killerit niin äänten lisäksi puhallukset tuntuivat tasaantuvan (mutu tuntumalla). Mut vaihtoon menee putket ja kaasari kun sopivat vastaan tulee.
  4. Puhalluksella tosiaan tarkoitan puhallusta pakoputkie päästä. Kädellä todettu ja korva kuullolla kuunneltuna. Ahtaaksi tarkoitan että puristussuhteesta tehty liian korkea ja siksi paineet noinkin kovat vai ovatko ok kuten mainitsit? Korjauskirjassa puhuttiin 10….12.5 kg paineista. Hyvä jos ovat ok. Käärmeenpesästä….mikä tekee siitä paremman kuin kuin esim 2 yhteen tai kuten nyt yksi yhteen putket? Kaasariksi ajatus ostaa ihan perus kaasutin pict34-3 ja siihen sopiva imusarja…. Tarjota saa! Ja miksi ei käärmeenpesääkin jos löytyy kirppuun sopiva siistin näköinen….esim rst putkisto. Tarjotkaa!
  5. No näin olen vähän itsekin uumoillut että normi kaasari keskelle ja alipaineellasäätyvä jakaja niin ainakin blindspot häviäisi alakierroksilta. Tosin myös tuo 15 ennakko ja 009 säädön rajoitus n. 15-17 asteeseen saattaa auttaa jakajan suhteen. Mutta puhallukseen täytynee vikaa etsiskellä kaasarista ja imusarjasta?…
  6. Kirpun kone ongelma Hommasin hiljattain kirpun jossa aiemman omistajan vuosia sitten tekemä 1600 kone ilm. Scat25 nokalla, tuplakurkkusella weber kopiolla ja 009 kärjetön jakajalla. Vaihdoin käärmeenpesän 4 neljään putkiin niin huomasin että puhallus 1/2 syl. puolelta erityisesti 1 pytystä heikomppaa ja epätasaisempaa…aivan kuin jäisi tahteja välistä. Ajatuksia mistä johtuisi? Puristukset mittasin 1..3 13.5kg ja 4 14.5kg. Onko tehty liian ahtaaksi? Kone avattava? Venttiilit tuli myös sädettyä….tulppia(bosch super) ja johtoja vaihdeltua ristiin mutta ei tuntunut auttavan…. Kone kyllä käynnistyy ok ja toimii…lisäsin ennakon lähelle 15 ast niin käy heleästi tyhjäkäyntiä tosin 009 heittää nyt kokonais ennakkoa liikaa mutta senhän saa rajoitettua jakajasta sinne 32.
×
×
  • Create New...