Jump to content

Pojulla hätä Lehtokadulla - Kemin miehet huomio!


Guest palomaeki

Recommended Posts

Guest palomaeki

Kyllähän tässä Palliksella jo ehdittiinkin...

 

Reilu 20 000km kelattu mittariin elokuusta lähtien. Käytiin mm. Berliinissä ilman mitään ongelmia, keikkareissuja taitettu muutamat ja päivittäin kilometrejä tullut satakunta mukavasti vaan nyt meni mönkään oikein kunnolla!

 

Lauantaina Blues Stationissa keikka jonka jälkeen meni kaasuvaijeri poikki. Urheasti sen paikkailin sokeripalalla että kestää kotiin asti kun aattelin että sinne päästään ja niin lähdettiin Torniosta ajeleen Kemiin. Moottoritiellä alko Luukkaankankaan kohdilla hyytyä ne viimeisetkin tehot koneesta mitä siellä enää jäljellä oli. Hölläsin kaasua ja ajattelin että virranjakaja kettuilee taas (ainoat ongelmat johtuneet juurikin tuosta väljästä virranjakajasta kun ei kärjet tahdo aina aueta) kunnes alkoi taas käydä normaalisti. Tuumasin että ehkä tällä kotia ajelee ennen kummempia tutkailuja. Öljyvalo vilkahti kerran, kymmenisen sekunnin päästä alkoi palaa kokoajan ja kone alkoi pitämään helvetinmoista säksätystä. Koko katastrofi kesti ehkä sen puoli minuuttia...

 

Savut sisään ja kone leipas kiinni. Siinä sitä sitten oltiin motarin varressa puoli neljän aikaan lauantaiyönä.

Suuremmin en ole tässä jaksanut diagnosoida vielä, mutta kone ei pyöri eli juntassa on. Aika haipakkaa latas jostain öljyt pihalle ilmeisesti.

 

Kysymys kuuluu siis että mikä se on tilanne Kemin tallilla?

 

Mulla on puhelimet vaihtuneet niin tiuhaan ettei numeroita enää oo tallessa että vois pirautella kellekään. Jos siellä ois tilaa ja joku ois innokas kanssavolkkaristia vähän jeesaamaan tuon Palliksen kanssa niin ois mahtihomma. Vois samalla tutkailla tuota muutenkin kun ei oo paljon leimaamisen jälkeen muuta tehty kuin ajettu. Jos joltakulta löytyis tohon suht. ehjä kone taikka romua sen verran että tohon saatais joku mosa kasattua ois sekin vallan jees! Ainoa auto kuitenkin meidän taloudessa tuo Pallis. Rahatilanne on kylläkin heikko, helmi-maaliskuussa vasta ois rahaa ostaa konetta, mutta se on jo sitten ihan toinen asia.

 

Ilmoitelkaas että mikä se on meininki!

 

Riku

046-6120350

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...