Jump to content

Sulake palaa.


Guest buggybear

Recommended Posts

Guest buggybear

Missä voi olla vika kun takavalot ja vilkut toimii mut ku painaa jarrua ni sulake palaa elikkäs jarruvalot ei toimi vaan polttelee sulakkeita.Kaikkea kokeiltu mut loppu sulakkeet.Olisko jollain tietoa?

Link to comment

Siellä on joku oikosulku, jos sulake on oikean kokoinen. Vaihtoehtoina jarruvaloille menevä johto, johto jolla jarruvalot on kytketty toisiinsa, viallinen polttimo, takavalon pohja. Yleismittari olisi nyt pop.

 

Olisikohan helpointa irroittaa molemma polttimot takaa ja sitten kokeilla palaako sulake vielä. Jos palaa niin mittaa jarruvalokytkimeltä takavaloille lähtevän johdon resistanssi maata vasten (irroita sulakkeelle menevä johto ensin). Jos näyttää nollaa tai liki niin jossain on oikosulku. Sitten pitää vain haarukoida vastaavasti onko se jarruvalokytkimeltä valoille menevässä johdossa vai valojen välissä olevassa johdossa. Tarkista myös valojen pohjat ettei mikään ole oikosulkemassa niitä (myös silloin kun polttimo on paikallaan.

 

Jos resistanssi takavalon johdossa oli hyvin suuri tai ääretön niin vika on jarruvalokytkimeltä sulakkeelle menevässä johdossa.

Link to comment
Guest buggybear

Entä mites johdot?Punainen,musta,harmaa ja ruskee?Koitin noista Vintagen sivuilta ettiä mut siel ei ollu sitä ruskeeta.Kaikki muut johdot jatkuu mut se ruskee menee moottoritilan alas liittimeen josta lähtee joku muu johto.Mikä?

Link to comment

Koitin kattella mun kuusysistä ja näyttäisi ekalta sulakkeelta lähtevän musta/keltainen johto jarruvalokytkimille (2) jotka ovat pääsylinterissä. Pääsylkkä näkyy vasemmasta pyöränaukosta. Tästä lähtee jonkinvärinen johto takavaloille. Tarkista ainakin ettei jarruvalokytkimen paljaat liittimet ota kiinni runkoon.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...