Jump to content

Hitsuu hommaa...


Guest tammonen

Recommended Posts

Guest tammonen

Löyty "vähän" paikkailtavaa kuplan takapenkin alta... Ilkeen olonen paikka hitsata, takakaaren edestä, varsinki ku ei oo tullu hirveesti hitsailtua...

 

Mutta siis, itse katsomallahan tähän vastauksen löydän, mut kuitenki, onko moottorin/vaihdelaatikon päällä oleva pelti muualta kiinni kun takapenkin alla olevilla pulteilla ja sit jollain korimassalla ympäriinsä??? Aattelin ottaa sen irti ja kurkata mitä mukavaa sieltä löytyy, jos vaikka lisää paikkailtavaa... Mutta saa nyt nähdä...

 

Ostaessa pohja ja koko auto näytti tosi terveeltä, mutta tallilla sitten rupesin meisselin kanssa tökkimään, ni kyllä saa muutaman metrin hitsilankaa käyttää pohjaan... :P

post-664-13888357874115_thumb.jpg

Link to comment
Guest Forsbacka

Ei kai sillä suurta merkitystä ole mistä se on kiinni. Rälläkällä irtoaa kuitenkin siitä mistä käsketään. Ton pääsee kuitenkin hitsaamaan tosta yläpuolelta, joten ei tarvitse auton alla kirota hihaan loikkivia kipinöitä.

 

Sama "vika" oli täälläkin. Katselin ensin, että vain tarvitsee pienen lapun pohjaan, mutta kun revin bitumimatot pois oli puolet pohjasta ihan näkkäriä.

Pistetäänpä tähän samaan aihetta sivuava kyssäri:

 

Missä kohtaa keskitunnelia menee bensalinja? Uskaltaako pohjapeltiä hitsata tunneliin (kuskin puolelta, jakkaran kohdalta) ihan rohkeasti, ilman huolta tuosta bensaputkesta? Jotenkin kävi kummittelemaan mielessä, että se putki on kuitenkin mun tuurilla heti siinä pellin toisella toisella puolella.

Link to comment
  • 3 weeks later...
Guest zemial

eipä tuo nyt kovin kova homma ole ottaa tankkia irti ja takaa päästää letkua irti ja puhaltaa putkea tyhjäksi bensasta.. eipään pala ainakaan ihan niin iloisesti, nuissa kun se putki voi olla melkee missä kohalla vaa keskitunnellissa ku niitä on korjailtu kuitenkin jo joskus synkeällä 80-luvulla.. ja putkessa on kuitenkin jo kertynyt karstaakin niin tuleepa sekin ulos samalla.

Link to comment
Guest Mika Raussi

En lähtis hirveesti moisesta murehtimaan, vaikka en tarkkaan muistakaan sen putken sijaintia. Tai olla kuitenkin niin, että se menee repsikan puolella noin kolme senttiä saimasta ylöspäin. Tai niille paikoille mie muistan uusia vissiin laittaneeni ja vissiin nahoja kiinnikkeitä tuli osakseen käytettyä.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...