Jump to content

Öljynpaine (anturi) apuja


Guest Pesone

Recommended Posts

Guest Pesone

Moro. oli vähän noita öljynpaine ongelmia niin hommasin mosaan tuollasen mittarin ja öljynpaine kello tuli mukana, halvalla tietysti http://kauppa.motonet.fi/web/guest/etus ... id=49-2187, öljynpaineet korjaantui uudella pumpulla, mutta nyt ois tällänen ongelma.

Tuon kun asensin niin hyvin toimi ekan viikoon kunnes tuli aika laittaa johdot vähän parempaan järjestykseen, niin katkaisin painekellosta sitten maajohdolle tulevan liittiminen (sellanen m4 tappi minne sisälle juotettu kellon johto) ja sitten yritin tinailla johtoa siihen mutta eihän se enää meinannut toimia, noh eilen hain uuden painekellon ja paikoilleen niin samalla tavalla näyttää kuin edellinenkin mikä oli siis tinattu ja luulin että se ei toimi.

 

Ongelma on nyt se, että kellojen vastusluku on 3-160 ohmia, kellon kun laitan koneeseen, kumman vaan noista niin näyttää virrat pois ääretöntä, virrat päällä 5ohmia ja tyhjäkäynnillä 22-25 ohmia (näähän on siis ihan ok arvot), ja vain silloin kun anturin maajohto ei ole kiinni, maajohdon kun laitan kiinni, niin rupee näyttämään koneen käydessä arvoja 5-ääretön sekunnin sisällä 10 kertaan vaihdellen laidasta laitaan, eli kabiinissa oleva mittari on tapissa kokoajan...

 

Eli kysymys kuuluukin, miten voi maajohdon kiinni laitaminen vetää sen anturin sekaisin, kun muuten toimii ok... olisi ihan kiva että tulisi mittarille asti se tieto myös. asennus ohjeessa sanotaan että maa pitäisi vetää suoraan akun miinukseen, mutta eiko se nyt oo ihan sama mihin pultin kantaa sen pahnassa tyrkkää kunhan maita saa, vai eikö?

Jännä homma vaan että aluksi toimi ihan jees.

 

Sähköhän anturille on vedetty käyttäen hyväksi alkuperäisen öljynpaine anturin piuhaa, joka siis kulkee öljynpaine valon kautta, näin myös autogaugen asennus ohjeessa suositeltiin tehtäväksi.

 

Olikohan tarpeeksi epäselvästi esitetty asia?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...