Jump to content

Recommended Posts

Guest manaljah

Lievästi jo epätoivoisena laitan nyt tännekin viestiä. Olemme menossa naimisiin la 14.6.14 Sipoossa. Haussa hippibussi (Kleinbus tai vastaava), värillä ei väliä. Ja luonnollisesti omistajansa ajamana, ei tarvitse luovuttaa avaimia kenellekkään!

 

Autolla pitäisi päästä kotoamme kirkolle (Kerava-Sipoo), ko. tilaisuuden jälkeen valokuvattavaksi (paikka avoin, akselilla Sipoo-Porvoo varmaan kuvataan) ja lopuksi juhlapaikalle (Sipoo). Aikaa tähän kuluu max. 4 tuntia. Yöllä palaamme omin nokkinemme joten koko päivää ei tartte päivystää. Mikäli kuskille maistuu, saa meiltä myös aterian kaupan päälle (ruokailu melkein heti kun saavumme juhlapaikalle). Autoa EI tarvitse koristella ruusukkeilla tai muilla vastaavilla, mikäli hurjalle päälle satutaan toivomme perinteistä purkki-kenkä-narua auton perään. Tämäkin tosiaan vielä harkinta-asteella, näyttävä auto ei koristuksia välttämättä edes kaipaa.

 

Budjettimme ei ole suurensuuri, mutta varmasti pääsemme korvauksesta yhteisymmärrykseen. Tajuan kyllä ettei omaa silmäteräänsä tahdo ilmaiseksi vieraiden kuskaukseen antaa.

 

Löytyykö meille autoa ja kuskia? Laita vaikka yv mikäli voit auttaa :)

 

Laura & Petri

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...