Jump to content

Nylokit ??


Guest Metu2

Recommended Posts

Mitä ootte mieltä nylokeista moottorin kasauksessa , myyvät näköjään tollasta nylokki mutteri sarjaa kupliin, mut onko samaa kamaa ku esim mutterikaupan hyllyssä ja kestääkö nylokit kuumuutta esim jos imusarjat tälläis niillä kiinni ynm vai sulaako muovit pois.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Imusarjassaja muualla kestää joo, mutta pakosarjassa käryää. Tosin pakosarjassakin tuntuu kärynneesäkin muuterissa pitävän muovit vähäsen kylmänä. En tosin tiiä miten ne kuumana pitää.

 

Mutta muualle nylokin vaan, niin ei aukeile pultit. Pulttikaupasta saa yleensä laalukkaammat halvemmalla kun mitä jossain sarjoissa on.

Link to comment

Niin juu hain kourallesen robbarista nylokkeja sun muita ruuveja asentelen just noita peltikoppia (lekalla) sylinterin ympärille ja seuraavaks pitäs survoa pakosarjaa paikalle mitä tietysti pitää väännellä että sattuu paikalle . Nuo käärmeenpesät varmaan ei ole kovin takasti hitsattuja ku joutunee käyttää hienoista väkivaltaa ???

Link to comment

Aivan, toivottavasti sais paikallensa ilman rälläkkää ja mikkiä ei olis paljosta kiinni.Kansia on tosin laskettu noin 3mm ja silloinhan se mittakin tietty muuttuu onneksi niissä on hieman pelivaraa taivutella ja kuumentuessaan ehkäpä jää muotoonsa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...