Jump to content

Onkohan lohkosta mihinkään..


Guest ¤DumCoP¤

Recommended Posts

Guest ¤DumCoP¤

Löysin tuolta tallin nurkasta wolkkarin ilmeisesti T3:sen lätty koneen lohkon, jossa on mootori tunnus "T" onkohan lohkosta virikoneen aihioksi?? Sen selvitin että se on 1600cc/54hp:n lohko.. Omaakohan toi kahta ö-p venaa, itte en ees tiiä mistä niit ettii.. =/ Mut niit kuuluma ois hyvä olla kaikki kaks.. =P

 

Kiitoksia jo valmiiks..

Link to comment
Guest Toheltaja

Hyvä aihio, jos on mitoissaan ja koneistettavissa vielä jos on kulunnu. On kahdella ö-paineventtiilillä, takakannakkeella yms. Onks siinä öljytikun reikä vakiopaikassa vai onko sileä siltä kohtaa? Yleensä noi T-lohkot on moisia ollu. Kolmostyypissä kun tuo öljy tarkistetaan täyttöaukon kautta. Kyseinen täyttöaukkohan on auton takapäässä taakakontin reunassa ja siittä menee sitten pitkä putki lohkoon kiinni 1&2 sylinterin puolelle öljypohjaan. Kannattaa tuo reikä koneistaa jos meinaan kuplaan laittaa, tai sitte ostaa tuohon öljypohjan reikään tuleva adapteritikku, jota esim hotmatsilta saa.

Link to comment
Guest ¤DumCoP¤

Huomasin itsekkin sen mittatikku homman.. lohkossa on "paikka" mittatikulle mutta siihen on upotettu joku alumiini tulppa.. =O Täytyy koittaa saade se pois ala kautta lyömällä tai jotain... missä koossa ton koneen laakerit o vakiona, jos kävisin mittaa ne pesät, tietäs vähä onko sitä jo avarrettu.. voinkos mahdollisesti laittaa siihen lohkon alkuperäiseen täyttö reikään vaan metalli levyn tulpaks ja laittaa kuplan ooman laturin jalan paikoilleen?? entä käyköhän toho suoraa heittämällä pysty mallinen ö-jäähdytin?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...