Jump to content

VDO öljynpaineanturi


Guest -67

Recommended Posts

Eiköhän nuo kaikki ton tyyppiset anturit toimi säätövastuksen tavoin. Koitin joskus ettiä VDO:n öljypropun lämpöanturin speksejä kaikista vanhoista kataloogeista ja netistä mutta mitään fiksua taulukkoa en löytänyt, en usko että helpolla löytyy tuollekkaan. Lopulta kiikutin anturia eri lämpötiloihin joista sain mitattua ja lopulta generoitua taulukon.

 

Vois olla ehkä helpompaa tosin lyödä VDO:n sähköinen ö.painemittari vaikka 5kohm säätövastukseen kiinne (yks lanka maihin, se säätyvä lanka mittariin ja yks vapaana) ja silleen selvittää mikä on vastusarvo milläkin paineella. Jos on mittari ylipäänsä ulottuvilla siis :)

Link to comment
Jos on mittari ylipäänsä ulottuvilla siis :)

Niimpä =)

Ruiskusoftassa valmiina erillinen tulo öp-anturille (VDO 0-10Bar) eikä luonnollisesti mainintaa muista mahdollisista antureista...

Ajattein kuitenkin laittaa sport-comp öp mittarin kun muutkin mittarit samaa sarjaa (ja tämäkin mittarin jo löytyy)! Kyseessä siis mahd. yhteensopivuus ongelma =(

Link to comment

Ota sit kans huomioon et jos sulla on ruiskuboksi joka vastaanottaa VDO:n antureita että voiko anturin ylipäänsä haarottaa erillisen mittarin kanssa. Jotku boksit toimii varmasti haarottamallakin, mutta jotkut ajaa antureita suoraan 5V jolloin ei varmasti näytä oikein mittarin kanssa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...