Jump to content

Kaasupolkimen mitat heittaa, miksi?


Guest Bugfuel

Recommended Posts

Tilanne:

 

Kuplan koko poljinasetelma vaihdettu uuteen (aftermarket kamaa) ja mukana ei tullut kaasupoljinta. Se pitaa myyjafirman mukaan hommata erikseen tai ottaa vanhasta asetelmasta.

 

No ostettiin sitten uusi kaasupoljin, taas aftermarket kakkaa.. Midamerica Motorworksilta, ja sen sanottiin olevan yleismallinen, sopii kaikkiin vuosimalleihin (missa uudemman mallin poljinlapyskaa kaytetaan).

 

Mutta eipa sovikaan. Saranapaasta piti viilata poljinta kapeammaksi etta se mahtui asetelman koloon ja sai saranatapin paikoilleen. Sarana toimii mainiosti, mutta polkimen sisapinnalla oleva ramppi ei ihan kohdistu oikein sen kaasupoljinrullan kanssa. Kun kaasuvaijeri on vedetty konehuoneesta kirealle, eli "jalka on pois kaasulta", niin se prkl rulla putoaa pois polkimen rtampilta, jaaden nalkkiin rampin teravan paadyn taakse, lahelle saranoitua paata. Ja taas kun painaa kaasulapan pohjaan, niin rulla ei etene rampoin loppuun asti. Eli polkimen pitkittais-asento on vaara rullaan nahden... mutta mitaan saatoa tuohon ei ole.

 

Onkohan kellaan kaynyt nain? Miten ratkaistu, mika oli syyna? Onko vaan vinkuintian mittatoleranssit noin perseesta? Vai pitaisko jossain olla viela joku stoppari polkimessa ettei se rulla lipsahda pois rampilta?

Kaikki on siis uusia osia, mutta ei alkuperaista VW tuotantoa..

 

En muista ulkoa milta nuo palaset nayttaa kasattuna, ei ole volkkaria mista katsoa.

 

 

Jan

Link to comment
Guest ¤DumCoP¤

Eikös se rulla kuulu olla kiinni siellä segerlukolla? *mulla ainakii "rullaakselissa" ura sitä varten.. Muuten veikkaisin kanssa sitä rampin mitoitus virhettä, koska kyseessä tarvike..

Link to comment

rulla pysyy paikoillaan kylla siina omalla akselillaan, mutta se koko rullahimmeli putoaa kaasupolkimen rampilta ja jumittaa rampin taakse. JOspa sen rampin voisi irrottaa ja kiinnittaa alemmas, lahemmas polkimen saranaa.... se ratkaisin koko homman. En ole tuota ite nahnyt, mutta lienee pistehitseilla kiinni polkimen alapinnassa...

 

Jan

Link to comment
Guest Mika Raussi

No mites kun painaa kaasun pohjaan? Meneekö se rulla sinne rampin loppuun asti vai jääkö vajaaksi? Jos jää vajaaksi, on vika polkimessa. Jos taas ei jää vajaaksi, on vika rullan vivun stopparissa. Eiks niin?

Link to comment
No mites kun painaa kaasun pohjaan? Meneekö se rulla sinne rampin loppuun asti vai jääkö vajaaksi? Jos jää vajaaksi, on vika polkimessa. Jos taas ei jää vajaaksi, on vika rullan vivun stopparissa. Eiks niin?

 

Jaa vajaaksi selvasti.

 

Jan

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...