Jump to content

Takajousi


Guest Metu2

Recommended Posts

Guest Metu2

Mitehä tuo takajousen akseli on tehty,onko siinä boorit akselissa molemmissa päissä. Ja saako sen tiheemmän säädön vetämällä akselia ulos ja uuteen asentoon ulko reunassa tuntuu olevan melko karkee säätö.

Link to comment
Guest Mika Raussi

Boori on joo molemmissa päissä. Eri kokoset vaan, eli sisältä kääntämällä kääntyy eri matka kun ulkoa kääntämällä. Näitä yhdistelemällä saa siis aika pirun tarkan säädön jos vaan jaksaa räplätä.

Link to comment

Ulkoboorista yks pykälä pudottaa perää noin 6 cm ja sisäboorista n. 5 cm, näin muistelisin. Astelukuja en muista mutta asteiden mukaan kannattaa noiden säätöä vähän laskeskella jos on mielessä joku tietty madallusmäärä, silloin ei tarvi aina kasata ja kokeilla ett paljonko putos vaan voi kertapurulla kattoa suunnilleen kohdalleen.

Link to comment
Guest Metu2

Juu kitoksia,pitää yrittää räplätä sain jo purettua sillee sen että kuskinpuolelta on se tanko näkyvissä ulkobooria olen jo kokeillu mut tuntuu aika karkealta säätö.Ongelma tossa on että kuskinpuolen jousi on niin kulahtanut että 205 kumppa ottaa kiinni reunasta loksun reunaan,ajattelin pikkasen korottaa koko höskää.Säädetäänkö se pyörän kallistus niistä 3 pultista siinä jousi latassa tuokun näytti pikkasen oudolta tasasella kun katsioi takaata kuskinpuolen pyörä oli aivan pystyasennossa ja pelkääjän yläreunasta sisään kallellaan hieman.

Link to comment
Guest Raggare

heiluriperässä ei camberia muuteta ku laatikon korkeutta muuttamal :D eli ei ihan simppeli muutos.. aurausta saa säädettyä liikuttamalla akseliputkea pituussuunnassa jousilattaan nähden.

tässä fvwa kpo esimerkki pyöränkulmista: kuva

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...