Jump to content

Vetariputken vaihto


Recommended Posts

Onko mielikuvani oikea että vetariputken vaihtaminen onnistuu laatikko paikallaan eli kiinnitysholkki pulttikehineen mahtuu tulemaan pois/menemään takaisin laatikon ja runkoaisan välistä kun akseli on nostettu ääriasentoonsa ylös? Käsittelyssä swingi pitkillä vetareilla.

 

Tämä olkoon myös ostoilmona ostopalstan hätähuudon lisäksi, aika kiireesti pitäis saada kuvatun kaltainen käkkylä kuskin puolelle, vanha putki kun napsahti irtipoikki...

Link to comment

106 ensimmäistä kysymyksen lukijaa ei oo koskaan ilmeisesti ko. proseduuria suorittaneet, odotellaan siis seuraavaa sataa.

 

Niiden joukosta saattaisi löytyä ehkä myös joku joka osaa sanoa, onko tuo putki sama kaikissa pitkillä vetareilla olevissa vehkeissä, itellä kun ei oo ollut käsissä koskaan muuta kuin nuo omat -72 putket.

Link to comment
Guest erkjata

Kyllä se onnistuu ainakin jollain vetarimallilla.Hyväksi vinkiksi voin kertoa et lyö ne pinnapultin päät vähän läjään niin se lukittee mutterin ja pinnapultti aukee laatikosta . Näin saat lisää tilaa kun ne pinnapultit lähtee pois siltä kokonaan.

Link to comment
voi olla että joutu ottaa ne haarukan pään kiinnitykset irti ja tunkkaamaan lootaa ylemmäks.

 

Tätä vähän itsekin haistelin, hyvä on vissiin tuossa vaiheessa vähän lootan etupäästäkin höllätä. Tuo pinnapulttien irrottaminen kehältä on myös varmasti aiheellista, ainakin alapuolelta missä on sen runkoaisan kanssa ahtaampaa.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...