Jump to content

Ku ei käynnisty, ei.


Guest rohmula

Recommended Posts

Guest rohmula

Olisko hajua mikä riivaa kun pallokeula ei starttaa. akku on uusi 100ah, mutta kun yrittää käyntiin ei muuta ku ölähtää ja siihen jää. jos lataa akun, ni sitten jaksaa mutta vähän ajan päästä sama juttu. kaikki ylimääräset sähkövempaimet on irrotettu.ja laturilta näyttäis tulevan virtaa. mihin vois kaikki lataus mahdollisesti kadota? ja mistä lähteä tonkimaan. Kun kaapelit iskee kiinni ni kyllä sitten hörähtää ku mikään ei olis edes vialla.

Link to comment
Guest Tuoppi

mikä on vähän aikaa? Jos ton kokonen akku on kunnossa niin sillä sahaa konetta aika kauan ennen kuin tyhjenee. olisko akku kaput? tai sit startissa jotain häikkää..esim hiilet loppu jolloin vois tulla ylimenovastusta tai sit joku piuha löysällä. onko vika tullu yht äkkiä esim akun vaihdon tai jonkun muun ropauksen jälkeen?

 

-Tuomas-

Link to comment
Guest rohmula

Vähän aikaa oli sen verran että iskettiin uus akku kiinni ja ajettiin sellanen 50 kilsaa. Sen jälkeen pihaan ja vartin päästä kun kokeili ni ei muuta ku ynähtää. Ensin ku vääntää virrat ni naksahtaa ja kun sit starttaa ni samaa juttua. Muistin just että laturin valo paloi ajaessa ja mitä kovempaa puski sitä kirkkaammin palo, mutta ei senkään nyt pitäis niin kyykkyyn sitä laittaa. Se parani kun ladattiin akku täyteen ja tehtiin koekierros. mutta taas sama vika, akku mukamas hyytynyt. Sitä tässä itekkin ihmeteltiin että noin tehokkaalla akulla pitäis kyllä edes yrittää pyörittää.

Vika oli muuten sama jo aikasemman akun kanssa. alan epäillä starttia, ihmetyttää vaan se että pärähtää kyllä välittömästi käyntiin jos akku on täynnä.

Link to comment

Kyllä ehjällä akulla, varsinkin satasella, pitäisi kauemmin ajaa vaikka ei latais pätkääkään. Itse ajelin kuukauden pallolla jossa lataus täysin kaput. Joka toinen päivä latailin ja kävin töissä 50km päivä. Raumalta kävin sillä vw-openissakin...

Link to comment
Guest rohmula

Vaikuttaisko haljennut virranjakajan pyörijä tälläseen hommaan? just tonkiessani siellä havaitsin että siitä oli lohjennut pala ja kosketus napiska irvisteli miten sattuu siellä? en oo vielä saanu uutta ni ei tiedä suoraan vaikutuksesta.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...