Jump to content

Kävi ja kukkui, vaan ei enää...


Guest MXer

Recommended Posts

Lähtee tukka päästä ihan just, eikä ymmärrys enää riitä. Ajelin kuplalla rauhassa kunnes onnistuin osumaan just sopivasti kuopparykelmään ja kone sammu. Kurkkailin konehuoneeseen ja totesin et puolalta tuleva miinusjohto ainakin kärvähti.

Hyppäsin takasin autoon tuulelta suojaan ja meinas pää räjähtää ku huomasin ettei virtalukkokaan enää toimi. Se jumitti jostain syystä ihan täysin ja rattilukkohan oli sitte päällä. Onnistuin sen purkamaan ja saatiin auto hinattua pihaan. Rasvaamalla ja vääntelemällä se alko pikkuhiljaa notkistua, muttei vieläkään toimi kunnolla.

Pääsin kuitenki starttaamaan, mutta ei käynnisty. Vaihdoin puolaa, vaihdoin sitä pikkusta möttiä joka on puolalta tulevassa plussajohdossa jossain kohtaa. Ei jaksa nyt miettiä mikä se on. Mutta tosiaan, mitään tulosta en saanu aikaseksi.. paitsi harmaita hiuksia ja nikotiinin puutteen kun en päässyt kauppaan :D

Mistä tätä ongelmaa nyt pitäis lähteä etsimään? Tämä on eka kupla mulla, joten en tajua koko tekniikasta hölkäsenpöläystä.. Auto on -72 1300, jos se jotakuta auttaa ongelman ratkaisussa :) Kiitos jo etukäteen..

 

Toni

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...