Jump to content

BUGPACK:in 1,4 rullakeinuista ja muista neulalaakeroiduista


Guest Paukku

Recommended Posts

Mulla on yhdet BUGPACK:in 1,4rullakeinujen pelkät keinut. Eli olen vailla akseleita, akselipukkeja ja ainakin viitä ehjää neulalaakeria.

 

Kysymys nro 1: jos jollain on BUGPACK:in 1,4 keinut, niin meneekö keinuvipuakselin(siis ne joilla akseli tulee kiinni kanteen) kiinnitysreijät keskeltä akselia vai sivusta läpi?

 

Kysymys nro:2 BUGPACK:in 1,4 neulalaakeroidukeinut joita esim. HOT CARS myy numerolla 5353-41 voisiva olla hyvät varaosiksi, mutta mahtaako niissä olla sama laakeri koko ja akselin paksuus?

 

Noihin rulliksiin näyttäis käyvän tommoset tuumaset laakerit joiden mitat olis: sisä 11/16" 17,46mm ulko 7/8" 22,23 leveys 3/4 19,05.

 

Voihan noi akselit yoki tehdä vaikka vakioista joiden halkaisia on 18mm ja hommata laakerit laakeriliikkeestä, mut jos vaiks pääsis vähän pienemmällä vaivalla.

 

Ja jos jollakin on mittoihin sopivia keinuja joista on vaiks menny keinu tai säätöruuvit paskaks niin saa tarjot amulle. Eli se mitä tarvittais olis molemmat akselit kiinnityskappaleineen ja vähintään 5kpl ehjiä neulalaakereita.

 

T:Make Paukku

Link to comment

1. Sivusta

Laakerit laakeriliikeestä muutaman euron kipale.

Toisaalta jos sinulla ei ole pukkeja eikä akseleita.niin unohda koko juttu.

Reikä tulee niin reunaan että akseli on todella heikko>Katkeaa helposti.

post-960-13888360558065_thumb.jpg

Link to comment

Kiitokset vilho:lle ja JM:lle noista tiedoista. Täällä Turun suunnalla tunui olevan hankaluuksia löytää noita tuumakokoisia laakereita, eikä ainakaan ihan muutamalla eurolla. Ajatus olikin että ennemmin ostaisin vaikka edulliset neulalaakeroidut vipat joista sais puuttuvat osat, ennen kuin alan jotakin muuta sorvaileen ja rakenteleen. Esim. noilla aikaisemmin mainituilla BUG PACK:in neulalaakeroiduilla keinuilla ei uutenakaan ole hirveesti hintaa. Tosin eipä niitä taida olla tällähetkellä Vaasassa paikanpäälläkään.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...