Jump to content

Volkkarien liukasajopäivä 21.2. Paimiossa


Guest mato

Recommended Posts

Fvwa-Turku järjestää lauantaina 21.2. klo 12.00 alkaen ajoharjoittelupäivän Varsinais-Suomen ajoharjoitteluradalla, joka sijaitsee Paimiossa. Ratapäivän ajatus on pitää hauskaa volkkarien parissa, kartuttaa taitoja liukkaalla ajamisesta ja tarjota mahdollisuus hakea auton ja kuljettajan rajoja turvallisesti suljetulla alueella, ilman että kenenkään terveys tai etenkään kalusto vaarantuu :D

 

Rataharjoittelu on liikenneopettajan valvomaa ja radalla ovat normaalit vakuutukset voimassa. Ajotehtäviä ovat mm. esteen väistö sekä oikealta että vasemmalta, kaarreajo, kitkaympyrä, ym. ym. Lisäksi on mahdollisuus tutustua alueella sijaitsevaan turvataloon. Vallitseva säätila ei vaikuta tapahtuman järjestämiseen tai radan liukkauteen, joka pyritään aina pitämään lähellä kitkakerrointa 0,2. Lisätietoja radasta saa radan kotisivuilta.

 

 

Hankkeen kokonaiskustannus on 120€ (sis. opastuksen, valvonnan ja ehkä jopa kahvitkin.), joka jaetaan osallistujien kesken, eli noin kympin autoa kohden. Suurin osallistujamäärä on 12 ajoneuvoa, ja tällä hetkellä vapaita paikkoja on kahdeksan. Osallistuminen kuplalla/vesivehkeellä/vag-tuotteella on suotavaa.

 

 

Kysymykset, kommentit ja sitovat ilmoittautumiset joko viestiketjuun, kalle.lahervo (a) arktium.fi tai 044-440 0441

Link to comment
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...