Jump to content

Apua rantakirpun kanssa - Espoo/Leppävaara !?


Guest borre

Recommended Posts

Guest borre

Ostin reilu viikko sitten volkswagen beach bug vuosimallia -65. Kaasuvaijeria vaihtaessa lähti puolan ja virranjakajan välinen johto irti. Laitoin piuhan takaisin, mutta auto ei lähde nyt enää käyntiin. Jos joku ystävällisesti voi tulla katsomaan autoa ja saa sen korjattua tai ainakin paikallistettua missä vika, niin voin maksaa siitä jotain - ei huvittaisi maksaa hinurille ja autokorjaamolle pikkuviasta isoja summia. Helppoa rahaa siis osaavalle kaverille! Kuvaa moottorista löytyy täältä:

 

http://www.diexoo.com/img/temp/bug_1.jpg

http://www.diexoo.com/img/temp/bug_2.jpg

http://www.diexoo.com/img/temp/bug_3.jpg

http://www.diexoo.com/img/temp/bug_4.jpg

 

Terveisin: Juha (045-1327360)

Link to comment
Guest Rampe

näyttäs menevän oikein. puolaan tulee plussa ja puolan toiselta navalta menee johto jakajalle. noi jakajan johdot näyttää aikas paskoilta, voi olla että ottavat jostain maihin. ja bensa letkuun kannattaa laittaa klemmari. ja tos yhdessä kuvassa näyttää että onkohan toi puolan sytytys johto pohjassa virranjakajan kannen päästä?

Link to comment

juu näyttäis kyllä munkin silmään että virranjakajan kannesta lähtevä puolan johto ei oo kunnolla perillä. sitte yks vaihtoehto on et oisit vahingossa pukannu irti lähteneen johon puolan plussaan ja et kärjet ois palaneet,tosin ei ne kuvassa ainakaan hirveän mustuneilta näyttäneet mutta kaikki on mahdollista.. eikä toi virranjakajan pyörijäkään enään mikään a1 sen näköinen oo... kannattaa kokeilla tarkistella se virranjakajan kannesta lähtevä puolan johto et se on paikoillaan..mut toivottavasti saat kirpun piakkoin pelailemaan ja ajoon..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...