Jump to content

ongelma, apua?


Guest pumis86

Recommended Posts

Eli eilen kävi mielenkiintoinen juttu kuplan kanssa. Jätin kuplan yhteen puistoon parkkiin reiluksi tunniksi. Ja kun palasin autolle ja käynnistin niin pakoputkista puhalti melko sankat savut ilmoille.

 

No lähdin ajelemaan ja sitten pysähdyin jonkin ajan kuluttua, annoin moottorin jäähtyä n. 5 min ja mittasin öljyn, oli vielä minimi rajan yläpuolella.

 

Jatkoin matkaa ja siitä jonkin ajan kuluttua alkoi konehuoneesta tunkea savua sisälle autoon.

 

Mietin syitä moiseen ja pystyisikö vika olemaan siinä kun kupla jäi parkkiin, niin auto jäi sellaiseen kulmaan että vänkärin puoli oli auton pituuus suunnassa alempana mitä kuskin puoli. Mietin kyllä että onko fiksua jättää autoa tuohon kulmaan mutta mielestäni se kallistuma ei ollut kovin "paha" joten siihen se jäi. Voisiko syy olla tässä?

 

Toinen mitä mietin oli se kun minun mielestäni takaluukkuun oli ilmaantunut ylimääräisiä sormen jälkiä ja kuplassani ei ole muuta lukitusta kuin kumilenkki mikä pitää luukun kiinni, eli kuka vaan pääsee "käsiksi" moottoriin. Olisiko joku ääliö tehny jotain koneelle? En mitään ulkoisia vaurioita tai muutoksia nähnyt..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...