Jump to content

vanhemmat puskurit


Guest janin

Recommended Posts

Guest Toheltaja

Täys kromisia ei varmaankaan ole, mutta kromattuja löytyy helpommin :) Saahan tuohon toki vahemman malliset, joudut askartelemaan kiinnitysraudat tosin, koska edessä ei ainakaan täsmää kiinnitysrautojen väli korissa, ellei sulla ole stanumallinen kupla. Takapäässä istuu helpommin, tosin reikäjako korissa ei osu kohdalleen, ja taasen lokareissa olevat reiät on hiton paljon pitkulaisemmat ku vanhemmissa on, niitäkin joutuu pienentämään jos haluaa ettei asennus näytä kovin hölmöltä. Puskureita saa tarvikekorvikeliikkeistä eri tasoisina. Show only (ruostuu jos kuulee että joku mainitsee sanan vesi) käyttisbrasseja, jotka on ruskeita vasta seuraavana kesänä, ja sitten näitä mitkä maksaa aika tavalla enemmän, mutta kestää sitten melko pitkälle ilman vesirokkoa.

Link to comment

Ja konversiorautojakin saa, joilla pre67-puskurit sopii 68>> autoon, meiltä: http://www.paruzzi.com/webstore/?zoektrefwoord=3820 ja http://www.paruzzi.com/webstore/?zoektrefwoord=3821.

 

Ja Oberilta toki myös puskurit, aina halvasta (http://www.paruzzi.com/webstore/?zoektrefwoord=7) rosteriseen laadukkaaseen versioon (http://www.paruzzi.com/webstore/?zoektrefwoord=55), toki käpyjäkin löytyy rosterisena, esim. http://www.paruzzi.com/webstore/?zoektrefwoord=24, hintaan 69,90€/pari - vertaa hintaa kilpailijoihin!

 

info [@] oberschlachter.fi

 

Paruzzi-myynti: 044-2100000 (Matti)

Paruzzi-myynti: 0440-211119 (Mikko)

Paruzzi-myynti, laskutus: 044-2110000 (Mikko)

Syncro osat: 0440-211115 (Olli)

 

paruzzi-tilaus.jpg

Link to comment
Guest Aircooled.fi

Myös Aircooled.fi tarjoaa niin ykkös-, kakkos, kuin muidenkin tyyppien puskureita ja luonnollisesti aina edulliseen hintaan.

 

Kauttamme on saatavilla niin perus Brassikromipuskuria, laadukasta OEM-kromattua puskuria, kuin rosterista puskuria. Myös USA-puskurit on saatavilla kahtena eri versiona.

 

http://www.aircooled.fi/shop/index.php?categoryID=478

 

Katso itse ja vertaa, näissä hinnoissa ei ole suolaakaan! ;)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...