Jump to content

aza

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti
 • Ajoneuvot
  T1 -58

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aza's Achievements

 1. aza

  T1 -58

  Tämäkin rojekti saavuttanut jonkinlaisen tavoitteen, kun alustan pystyi tiputtamaan pyörilleen. Kaikenlaista säätöä tietenkin vielä, mutta seuraavaksi pitäisi keskittyä koriin, jotta saisi tipautettua päälle. Koitan laittaa parempia kuvia myöhemmin, kun meinaa muutenkin unohtua niiden ottaminen.
 2. Löytyiskö tarjolle hyväkuntoisia kromisia pölykapseleita vanhempiin umpinaisiin 5-pultti peltivanteisii? -antti priva / nolnelyks 5074988
 3. aza

  T1 -58

  Täytyy tutulta kysästä mitä noille tulisi hintaa, jos teettäis useamman sarjan kerralla. Hyvä tietää, jos noille ois kysyntää enemmänkin niin sais samalla vaivalla useamman setin.
 4. aza

  T1 -58

  Onko kukaan teettänyt vääntösauvan kansiin näitä korokepaloja kotimaan puolella? Voisin tuollaiset ottaa jos joltain sattuisi löytymään
 5. aza

  T1 -58

  Koitin asennella säädettäviä takalattoja paikalleen, mutta huomasinkin että tuo latan sisähalkaisija 51mm ja ulompi 48mm. Eli noilla orkkispuslilla tuo sisähalkaisija menee niin tiukaksi ettei latta oikein asetu paikalleen puslan kera. Yritin etsiä, mutta en oikein päässyt selvyyteen löytyykö noihin urtsipuslia noissa kokoluokissa? Vai mitenkä noi pitäis saada sopimaan. Tarviiko erilaisen suojakannen/speiserin, kun orkkiskansikaan ei varmaan säätölatoilla painu pohjaan asti. Edit. Asettuisko näillä palikoilla? https://www.paruzzi.com/fi/beetle/taka-akseli-tasauspyorasto/jousitus/1429/ https://www.paruzzi.com/fi/beetle/taka-akseli-tasauspyorasto/jousitus/1431/ ps. sarja vanhoja camacin 5.6-15 lähes ajamattomat rättirenkaat 4904 paistoleimalla löytyis jos jollain tarvetta Täytyy näistä laittaa erikseen myynti-ilmoa vielä.
 6. aza

  T1 -58

  Kiitos vinkistä! Keiteleen koneesta löytyi ja täytyy kehua vielä erikseen palvelua 👍
 7. aza

  T1 -58

  Ja tuota levyä ei tietenkään saa erikseen 🙄 ja toimitusaikakin kiitettävä. Meneekin vaikeeks.
 8. aza

  T1 -58

  Nyt on olkatapit ja droppiolat Aaltosen koneistamolla mäntsälässä. Tuli haalittua vaihdelaatikkokin AB mallia eli näköjään 3 pulttisella nokkapalan kiinnityksellä. Meneekö tämäkin siis tuolla mainitulla hockey stick ja nokkapala konversiolla? Kun ilmeisesti tuossa 61?-> eteenpäin olevassa laatikossa 2 pultin kiinnitys ja siinäkin tuo siirtäjän linja eri kohdassa kun näissä 50 luvun malleissa. Vai käykö tuo konversio molempiin malleihin, en oikein sisäistänyt tätä vielä 😇 Alustaakin päässyt niputtamaan kasaan ja osia tullut puhallettua ja maalailtua. Pitäis laittaa jälleen osaa tilaukseen niin sais takapäänkin sekä jarrut läjään. Konetta vielä harkinnut ja veivannut mielessä, että laittaisko 1600 vai jonkin piristetyn esim. noin +100 heppasen. Ja vanteet pitäis puhalluttaa ja pulverimaalauttaa. Taakse meinasin levitettyjä ja varmaan noin maks 6-7 tuumaa leveitä, että ei tarvi ihan maahan laskea kiinni. Näitäkin voi tarjota, jos jollain ylimääräisenä.
 9. aza

  T1 -58

  Tuli ostettua kiinan ihme putsailuun. Oli kyllä tuskallinen kasattava, kun oli ämpärillinen pultteja ja muttereita mukana. Jotakin sillä kuitenkin sai aikaan. Pitäisi tuo valo päivittää kaapin sisään vielä, mikä näissä aivan roskiskamaa. Nyt joutu käyttää ulkopuolista valoa, että näki kaapin sisäänkin jotain. Tässä lomapäivien kuluksi pääsi lopulta vähän askartelee tallin puolelle. olka-akseleista ja tukivarsista piti siivota suurimmat rasvakuorrutteet poies Toisen pyörännavan mutterit pyörikin tyhjää. Oli kierteet aivan muhjuna ja joutu mutterit leikkaa auki, että sai purettua rummut ja kilkkeet. Madaltavat olka-akselit tulee tilalle, joten ei sen suurempia murheita aiheuttanut. Ja tulihan sieltä jotain siistimpääkin lopulta ulos. Vielä muutamat osat kaapin kautta ja maalit perään. Sitten pitäisi saada uudet olkatapit paikoilleen. Hakusessa vielä, mistä löytyisi tekijä/kalvainapu tuohon hommaan.
 10. aza

  T1 -58

  Kysellääs lisää vaihdelaatikkoon liittyen. Saiko tähän alkuperäisen halkaistavan tilalle uudemman mallin (60/70-luvun taitteen) askin kiinni juniksen nokkakappaleella ja lätkämailalla? Ja meneekö nuo vetarit putkineen tuosta halkaistavasta askista uudempaan suoraan kiinni?
 11. aza

  T1 -58

  Alusta maalailtu tikkurilan temacoat gpl-s primerilla ja päälle temadur polyuretaani. Alustaa alettu kasailemaan nyt ja pitäisi droppiolat sovittaa uusien olkatappien kera. Lieneekö täällä Lahden alueella/lähistölle kellään tuota keskittävää kalvainta olemassa, jotta saisi tapit paikalleen?
 12. aza

  T1 -58

  Hyvä tietää! Joo, tuo on se plussa puoli päivityksessä, että saisi samalla helposti sähköihin 6-12v konversion tehtyä. Tuo seissyt konekin kaipaa kuitenkin huoltoa seisonnan jälkeen, kuten myös laatikko. Laittakaa privaviestiä, jos on tarjolla tekniikkaa tähän. Täytyy pistää ostopuolelle ilmoitusta myös.
 13. aza

  T1 -58

  Kiitokset vinkeistä sekä Pasille, jonka kautta löytyi säätölatat tähän! Homma kun on lähtenyt perinteisesti siitä pienestä fiksailusta totaali räjäytykseen niin ajattelin, että tähän voisi päivittää pirteämmän tekniikan ja uudemman laatikon, jos sellaisia myös löytyy tarjolle.
 14. aza

  T1 -58

  Olin jo tilaamassa heritagelta tähän 2" pudottavia säätölattoja taakse mutta tarkastelin vääntösauvojen pituutta ja nehän onkin n. 62,5cm. Eli noihin käypäsiä lattoja ei sitten olekaan joka paikassa tarjolla. Ja monessa paikkaa nuo latat loppu tai ei toimitusaikaa tiedossa. Löytyykö joltain hyllystä? tai tietoa mistä sais. Briteistä vissiin mutta tulee jo latat kalliiksi tullien kera.
 15. aza

  T1 -58

  Hyvä tietää, että haarukoita löytyy. Eikö tuo laatikko pidä kuitenkin halkaista, että mahtuu osan vaihtamaan? joskus ilmeisesti saanut 2-osaisen haarukan vaihto-osana Toki voisi kokeilla tuota täyttöhitsausta mitä ehdotettiin tuohon vanhaankin Tarkemmin ihmeteltyä huomasin myös, että tuo kytkinhaarukan palautusjousi poikki vastaavalla tavalla tai tuota koukkua ei ainakaan jousen päässä ollut. Kuva lainattu netistä. Ei siis ihme, että laakeri pitänyt jonkinlaista melua, kun kaikki osat tässä kunnossa.
×
×
 • Create New...