Jump to content

aza

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti
 • Ajoneuvot
  T1 -58

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aza

  T1 -58

  Hyvä tietää, että haarukoita löytyy. Eikö tuo laatikko pidä kuitenkin halkaista, että mahtuu osan vaihtamaan? joskus ilmeisesti saanut 2-osaisen haarukan vaihto-osana Toki voisi kokeilla tuota täyttöhitsausta mitä ehdotettiin tuohon vanhaankin Tarkemmin ihmeteltyä huomasin myös, että tuo kytkinhaarukan palautusjousi poikki vastaavalla tavalla tai tuota koukkua ei ainakaan jousen päässä ollut. Kuva lainattu netistä. Ei siis ihme, että laakeri pitänyt jonkinlaista melua, kun kaikki osat tässä kunnossa.
 2. aza

  T1 -58

  Nämä ei kerro mulle mitää, mut joku täällä osaa varmaa sanoa enempi. Kone vm. 60 numeron perusteella. painelaakeri oli purkuvaiheessa jollai rautalangalla kiinni haarukassa toiselta puolelta ja roikku jo valmiiks onko tuolta siis puuttunu pidikkeet? https://aircooled.fi/tuote/1181/painelaakerin-pidinjousi-vakio-t123-1247770
 3. aza

  T1 -58

  Etuloksuun paikkaa viikonloppuaskareina ja samalla otin kuvan myös kytkinhaarukasta. Tollain molemmat kynnet kuluneet.
 4. aza

  T1 -58

  Lähinnä ajattelin että sais rokkikoneet 12v taakse. Ei mitään hifihifiä, mutta vois muutakin kun merisään kuulla. Muutoin kyllä pärjäis 6v systeemillä.
 5. aza

  T1 -58

  Tässä jo miettii, että laajentaako projektin pirteämpään konevaihtoehtoon. Possun laturikaan, kun ei varmasti ole halvimmasta päästä niin melkein joku valmis mosapaketti kuulostais mielenkiintosemmalle päivitykselle tähän.
 6. aza

  T1 -58

  Onnistuuko sähköjen päivitys 6v -12V kun kone näyttäisi olevan vm 60 ja kiinteällä laturin jalalla?
 7. aza

  T1 -58

  Joo, painelaakeri oli entinen ja kytkinhaarukan toinen sakara oli ottanut kipeää myös
 8. aza

  T1 -58

  Okei, ja levyissä taitaa olla vielä se huonopuoli, että kumoaa kavennetun etuakselin tuoman tilan. Tarkoituksena olisi laittaa ainakin tuo 2 tuumaa kavennettu akseli, kun noita 4 tuumasia aika heikosti tuntuu olevan tarjolla. Vinkkarit täytyisi myös palauttaa noiden kupumallien tilalle, voi tarjota, jos joltain sattuisi löytymään. Yksi kysymys liittyy vaihdelaatikkoon. Muistini mukaan jotain outoa rahinaa piti kytkintä polkiessa ja laatikkoa irroteltaessa painelaakerin ja kytkinhaarukka oli saanu kipeää ja laakeri oli toiselta puolelta jollain rautalankavirityksellä kiinni haarukassa. Nuo haarukan kynnet kuluneet pahasti. Kuvaa ei tähän hätään ole, muuta kuin laatikosta. eli laatikko ilmeisesti avattava kokonaan? ja löytyykö tuohon vanhaan laatikkoon haarukka mistä? ja onko ylipäätänsä paha rasti vaihtaa, jos laatikon joutuu avaamaan. Vai järkevämpää etsiä jokin aski tilalle. 1 vaihde tässä ei liene synkronoitu.
 9. aza

  T1 -58

  Laitetaas tästä pitkän pähkäilyn jälkeen jotain höpinää ja kuvia. Hankin kyseisen laitoksen v.2011 loppukesästä äkillisen kuplakuumeen seurauksena. Aikaisemmin en ole ilmavolkkareita harrastanut ollenkaan. Muistaakseni tämän oli edellinen omistaja laittanut leimakuntoon ja ajellut sillä kyseisen kesän. Ja olisiko tämä lojunut pohjanmaalla jollain vanhuksella ladossa aikansa sitä ennen? Itse tuli tuolla ajeltua varmaan kolme kertaa ennen talven tuloa, kun akku oli jo valmiiksi kuollut ostohetkellä. Syksyllä autoa enemmän ihmetellessä huomasin, että seuraavalle leimalle ei yksi paikkalappu riitä. Lopullisen työmaan nähdessäni auto jäi 10 vuodeksi talliin lojumaan. Mielessä kävi, että tuleeko tuota koskaan laitettua kuntoon. Vuosien jälkeen alkoi tuntumaan, että pakko saada talliin tilaa ja kupla liikenteeseen. Tuumasta toimeen ja vuosi takaperin auto tuli purettua atomeiksi. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että pohjalevyssä peltityöt tehty. Kevättä odotellessa, että pääsee vielä viimeiset puhallukset tekemään ja epoksit roiskimaan päälle. Koriin vaihdettu lämpökanavat, etupelti polkimien taakse ja kymmenkunta muuta pientä korjausta. Takalokareissa ja puskurinkiinnikkeissä olisi vielä ainakin tehtävää. Tarkoituksena jättää patinoitunut pinta ja alustan puolesta kaikki uusiksi, sähköjen päivitys 12v, sopiva madallus ja lähinnä sitä kohti, että tämän saisi liikenteeseen jälleen. Kuvia perään, kun niitä aina mukavampi katsella. Mietinnän alla: -kannattaako päivittää levyjarrut eteen samalla (empin laatu?), csp:n setti varmasti laadukas, mutta myös hinnakas
 10. Tuohan on hyvä tietää! Onko kukaan tilaillut limebugin kautta tavaraa nyt? kiinnostaisi tietää miten heidän kautta jatkossa menetellään
 11. 58 kuplaan tarvetta pohjalevyn etukolmiolle/etukolmion pohjalle Yhteydenotot yv tai nollaneljäyksi 5074988
 12. 8 vuotta -58 kupla seisonu tallissa oston jälkeen ja viime talvena purettu osiin. Nyt pohjalevyn paloittelu ja ruostehommia, jos tämän saisi vihdoinkin ajoon. Etukolmiossa pään vaivaa. Poikittaisvahvike ja ratsupaikka puoli laikattu irti, kun ulkoreunassa oli vain hyvää peltiä soiro. Toiselta puolelta ratsupaikan kohdalla iso reikä. Tallissa tilattuna tuo etukolmion pohja, mutta ei tietenkään ihan heittämällä sovi tuohon -58 etukolmion pohjaan. Korjauspelti yhtä palaa ja tuossa alkuperäisessä nuo siivet ja poikittainen vahvike erillisiä, ja näin ollen hieman mittaeroja tietenkin. Kannattaako tuo pohja avata nyt kokonaan ja sovitella kokonaan uusi pohjapala, mikä ei liene herkullinen homma. Tuota toista siipipalaa ei mistään taida saada? Tuo poikittaisvahvike ilmeisesti Virtasen kategoriassa. Onko vinkkejä miten korjata/sovittaa tuo uusi korjauspala?
 13. Olisin erittäin kiinnostunut kyseisestä oppaasta. Löytyykö tätä opusta vielä joltain?
×
×
 • Create New...