Jump to content

Santeri

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Santeri

  1. startti naksahtaa vähän mutta ei käynnisty...maajohdot tarkistettu,akku uusittu,startti uusittu,startin solenoidille tulee 12.5v ja samoin startin navalle.

     

    Jos solenoidille tulee sähkö niin vian on oltava maadoituspuolella. Itsellä oli kerran paku jossa oli vastaava vika, korjaantui laittamalla maajohto startin kiinnityspultin alle.

     

    Toinen vaihtoehto on kontaktivika jollain niistä estokytkimistä. Pysyykö se 12.5v solenoidilla vai onko se jotain "vuotovirtaa". Vähän haiskastaisi siltä ettei saa riittävästi virtaa jos kerran naksahtaa vähän.

  2. Ja ehdottomasti nuo ilmanotto puolikuut ovat edistykseemmät muutokset tuohon aikaan. Ei ollut jokaisessa ähtärissä ja mielestäni siisti toteutus, kuten penkit. Penkin raudat nyt ei iske, mutta kuuluu ehdottomasti tuon värikoodaukseen.

    Hyvä tulee pienellä fiilailulla ja viimeistelyllä.

     

    Penkit on muuten peräisin Datsun 100A:sta. Eivät vaan mahtuneet paikalleen joten piti ottaa rälläkälle keskeltä penkkiä 7 cm siivu pois. Verhoilut tehtiin itse. Siksi ne rungot tuli maalattua samalla sävyllä.

  3. Herätellään tätä vanhaa keskustelua. Kevät kun koittaa ja kuplat alkaa heräilemään.

    Onko tämä se TM:n tekemä? Löysin kuvan netin syövereistä?

    PeteFiles_54.jpg

     

    Itsellä myös tallissa -89 rakennettu persikan värinen callooker. Tarkoitus saada kesäksi ajoon n. 18 vuoden tauon jälkeen.

×
×
  • Create New...