Jump to content

Jermu

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lohja
 • Ajoneuvot
  Vw Kupla '64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juu elikkäs katselin akselia tarkemmin ja sitä on näköjään joskus hitsailtu, joten luultavasti on kiero, jonka takia vääntösauva ei mene paikoilleen. Laitoin toisen akselin paikoilleen johon on tarkoitus laittaa myös aviksen säätöpalat. Meneekö asennus siten, että ensin leikataan lovi akseliin jonka päälle sitten hitsataaan säätöpala? Tarviiko akselia purkaa ennen asennusta?
 2. Tuli tänään purettua tuo vääntösauva pois, ja ehjä se on. Nyt on ongelmana se että vääntösauva ei mene enää paikoilleen, vaan jää jumittamaan keskeltä akselia, jossa on se aviksen säätöpala. Onko tuon vääntösauvan kanssa jotain kikka kolmosta millä sen saa menemään sen keski "holkin" läpi?
 3. lukitusruuvit on kiinni, tarvii vielä tuo vääntösauva ottaa irti ja tarkistaa. Lähtee varmaan irti kun ottaa molemmista päistä lukitusruuvit auki ja toiselta puolelta tukivarren, sen jälkeen lähtee vetämällä pois? Ja tosiaan klappia on akseliputken suunnassa sisään ja ulospäin.. Sellaisen huomasin myös että oikeanpuoleinen eturengas on lähempänä ajovaloa kuin vasen rengas? Mistä tämä mahtaa johtua? pallonivelet tuntui olevan kunnossa.
 4. Tarkistin tänään ja neulalaakerit löytyy ja näytti ehjiltä. Jos neulalaakeri olisi rikki, niin eikö silloin tukivarsi olisi väljä sivusuunnassa? Nyt väljää on varmaan joku 5mm pituussuunnassa, ihan kuin vääntösauva olisi liian pitkä ja sen takia liikkuisi tuon 5mm verran? Ajamaan ei pysty oikestaan yhtään suoraan, vaan koko ajan meinaa lähteä oikealle tai vasemmalle.
 5. Elikkäs sellanen ongelma että etuakselissa on väljää ylätukivarren seudulla. Renkaasta kun ottaa kiinni ja vääntelee niin näkee selvästi kun ylätukivarsi liikkuu vääntösauvan päässä pituussuunnassa. Molemmin puolin sama homma. Onko sieltä vääntösauvan päästä mennyt jotain rikki vai mikä on? Etuakseliin on laitettu aviksen säätöpalat. Eikä akselia ei ole mielestäni kavennettu.
 6. Mites tuo juniksen mittari? Näyttääkö oikein ilman mitään muutoksia?
 7. Mahtaako tämä mittari toimii kuplan anturin kanssa? http://www.tommyrace.fi/autometer-sport-comp-bensamittari-halk-667mm-3514-p-2399.html
 8. Mistä mahtaa löytyä noita juniksen polttoainemittareita? Paruzzilta löytyy vain auto meterin mittareita jotka vissiin vaatii oman anturin. Kokeilin googlata tuota kossin mittaria mutta ei löytynyt mitään tietoa.
 9. Elikkä vuoden 68 kuplaan tarvisi saada erillinen polttoainemittari. Mahtaakohan näistä jompikumpi toimia kuplan omalla anturilla: http://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=8163&p_id=6465&editmode=showprod http://www.nippelit.fi/1st/html/default.asp?id=7054&p_id=6465&editmode=showprod Vai mahtaako mitään muuta mittaria saada toimimaan paitsi alkuperäisen?
 10. Tämä tuli bongattua lohjan keskustassa eilen sunnuntaina päivällä :)
×
×
 • Create New...