Jump to content

jusssi

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jusssi

  1. Kyl se mielestäni kunnolla ruikkaa. Kuinkahan paljon vaikuttaa pakoputki, jonka tein sopivan puuttuessa siten, että nyljin 1200:sen tarvikeputken auki ja tein takapytyille poikittain putket sisään, että ois kokolailla yhtä pitkät etummaisten kanssa ja sit vähä vaimennin levyjä ja levennettynä nippuun. Jos se nyt virtaa sen verta paremmin, että kaipaisko sen takia isompaa suutinta? ? 

  2. Vaihdoin 1300 vanhan satasta pienemmän tilalle syksyllä ja nyt vasta pääsin oikein tielle koittamaan. Kone tuntuis käyvän ihan hyvin, mutta tiellä tuntui vetävän ihan ok reilu puoleen kaasuun asti, mutta painettaessa pohjaan, ei oikein tapahdu mitään ja tuntuis vähän ryytyvän vaan. Kone on ihan vakio yksreikänen johon tehtiin kannet ennen vaihtoa. Kaasarin purin, putsasin ja kiihdytyspumpun kalvon uusin. Jakajan otin entisestä toimivana ja säädin kyllä käret ja sytkän. Mikähän vielä vois tuota tahmeutta tehdä? ?

  3. Nyt näyttäis ja tuntuis pahasti siltä, että latausrele on tiensä päässä, eikä rupee toimimaan tolokullisesti, vaikka on putsattu ja säädeltykin. Uuttahan tuohon ei tuommosta saa vissiin, joten jotain muuta tilalle. Mites semmoset elektroniset, mitä ural motskareihin kauppaavat, toimisko ja kestäiskö? Toinen, mikä löyty, olis wartburg osakauppiaalla puolalainen säädin, kokemuksia?

  4. Eli siis pulmana tälläkertaa tuon kuplan töötin toiminta. Ratin keskiössä olevalta kytkimeltä lähtee piuha akselia pitkin. Kuuluuisiko sen tulla ulos akselin päästä ennen niveltä ja mennä mihin? Missä kuuluisi olla se liukukosketin ja miltä sen kuuluisi näyttää? Tuosta kun en etsimällä löytänyt mitään siihen sopivaa kapistusta. Rattiputki oli jotenkin murjoutunut alapäästään, pitäiskö sen liukujutun olla siinä?

    Toinen asia on tuo pissapojan nappi. Pihisee sieltä paineet pihalle. Onkohan kuinka korjattavissa?

  5. Joo eli 30305 on sisempi ja 30304 ulompi. Noilla numeroilla ne hain IKH:lta. Ja eikse vaihu just tuossa "8/65" muutoksessa, tää mun on se vanhempi sekasikiö. Mutta tässä tapauksessa ei ole 2mm erosta kyse, se on vaan vähä liian nafti. Niin se oli se alkuperäinen kuulakoolikin, ku koitin.

  6. Tilanne on se, että etupääremontin yhteydessä vaihdoin vanhat kuulalaakerit rullasiin. Nyt sit jarrut kasattu ja päätin koittaa rumpua paikalleen, ni tuntuu se sisemmän sisäkehä melko tiukalta akselille. En sitä sinne alkanu väkivoimalla ahtamaan, mutta mitä noita nyt on tullu vaihettua muihin autoihin, ni yleensä melko helposti on menny napa paikoilleen. Akselissa ei äkkiäkatsottuna mitään kiinnileikkautumia tms näy.

  7. Ok, kiitokset kommenteista! Ny sit laitoin säätimen kiinni ja kyhäsin viilapenkkiin akun kanssa latausjärjestelmäsimulaation. Otin tallin isoimman porakoneen, jolle luvattiin 3000rpm. (tuo aiempi reilu 4000 oli humua, oikeesti alle 3000). No hetken pyörittyään alkoi laittaa hanttiin ja jännite alkoi nousta johonki 7 voltin kieppeille meni, että säädin ainakin toimii ja kyllähän tuo latasi! No ei menny sinänsä jumppa hukkaan, ku puhallinkotelosta sai ihan mojovat hiekkapölykokkareet siivottua samalla.

    • Like 1
×
×
  • Create New...