Jump to content

jasalm

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jasalm

  1. Aiheeseen liittyen: http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1418695877455.html?pos=ok-nln

     

     

    Lisäksi lakiin on tehty muutoksia koskien tilanteita, joissa Liikenteen turvallisuusvirasto kantaa autoveron ajoneuvon ensirekisteröinnin jälkeen. Nämä säännökset koskevat esimerkiksi ajoneuvon verotusta tilanteessa, jossa veron ulkopuolella oleva kuorma-auto muutetaan verolliseksi pakettiautoksi tai mopo virityksen takia moottoripyöräksi. Tällainen ajoneuvo verotetaan 1.1.2015 alkaen samalla tavalla kuin vastaava käytettynä maahantuotava ajoneuvo.

     

    Tulkitsen tuon niin että tästälähtien vanhan pakun voi muuttaa henkilöautoksi maksamalla saman veron kuin vastaavan auton ulkomailtatuonnista joutuisi maksamaan? Palliksista ehkä muutaman kympin - pari sataa. Jotain kohtuutta verotukseen siis.

  2. Riippuu pitkälti asennosta josa auto alunperin oli. Tuo oma seitennelonen muuttu pelekillä droppiolilla rajusti keulivasta sentin verran etunojasa kulukevaks. Renkaat on samankokoset ympäri auton. Ajo-omituisuuet parani huomattavasti, varsin ki yli kuuenkympin nopeuksisa.

  3. Eipä tosiaan kun avaa silmänsä. Väritys sisältä ja päältä sattuu kyllä kohilleen. Sen verran taitaa olla näitäkin rakenneltu, ettei oo enää mitään jo moneen kertaan tehtyä. Harmi että tuon bussin projektikertomus jää kesken, hieno vehje.

  4. Ähtäröintejähän  tolle ei oo tehty, joten kirjoittaja voi opetella ensin aloittelevan volkkaristin käsikirjasta mitä mikin käsite tarkoittaa:)

     

    Aloittelevien volkkaristien uudelleenkasvatusleirillä ollessani satuin istumaan sosiaalitiloissa riukupaskalla juuri silloin kun käsikirjoja jaettiin, käsitteet saattavat sen takia olla pikkasen hakusalla.

     

    Puuttuvista ähtäröinneistä huolimatta tuo on ainakin köyhän mielestä hintavahko.

    • Like 1
  5. Kyselen täällä kun kerran lupa annettiin.

     

    Kuuluuko T1 makaavalamppuisen lampun heijastin olla umpion sisällä parkkivalopolttimon aukko alaspäin vai ylöspäin? Meneekö se edes kasaan väärin?

     

    Katsastusmies näkyy edellisinä vuosina moittineen vääränlaista valokuviota huomautuksen otteeseen kirjoittaen, enkä löydä tuosta vikaa.

  6. Siitä saattaa koitua ongelmia jos asia on noin. Moottori yrittää keinolla millä hyvänsä ennen talvea Moskovaan, muu pyörä taas Berliiniin ennen Harley-Davidsoneja... :D

     

    Siitä huolimatta, mukavaa matkaa. :)

    • Like 3
  7. Tottakai kiinnostaa!

     

    Hatunnosto sitkeyestä, varsinki nuin Pohojolanliikenteen tallisa.  Mitä entisöintiin ja maalaukseen tulee, jos epäilyttää, tee alapuoli valamiiks ja aja vuosi, pari. Sinä aikana osien ja nippelien keräilyä, sitten maalaukseen. Ainakaan oma kärsivällisyys ei välttämättä riittäis koko auton tekoon kerralla, vaara ikuisuusprojektista kasvais liian suureksi. Harrastaa välillä ihan ajamalla, niin taas löytyy virtaa ropaamiseenkin. 

×
×
  • Create New...