Jump to content

AA-313

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    kuusankoski

AA-313's Achievements

  1. Nonnii saapu noi pautterin rulla keinut tollaset alumiinin väriset mutta ihmetystä ja kummastusta aiheuttaa toi niitten voitelu kun on toteutettu ihan roiske voiteluna jopa toi keinujen ja akselin väli .onkos kellään kokemusta kestääkö noi edes nokan sisään ajoo.jossain kun nähny sellaset kiikut missä toi voitelu oli toteutettu ihan toisella tavalla .
  2. Onks kellään kokemusta mihin kannattas nokan ajotus laittaa.
  3. Saakohan noita pitkii ilma suuttimia mistä mitä käytetään noissa uppi kiteissä lähinnä drla lorttoihin.
  4. No niin nyt päädyttiin Fk 44 nokkaan tie sit miten rokkaa.
  5. Tohon 1.2 oli mullakin meininki ,aattelin vaan tuleeko paljon eri variaatioita
  6. Sattu käsiin sellanen vastapaino kampura 69 iskulla että nelos kaulalla kaksikymppii enempi iskua kun muilla liekkö normaalia ,akseli on uusi ja joku ac tekemä. Mikä on minimi dekki korkeus mitä voi käyttää ac veiveillä ja aa männillä.
  7. Onkos se niin yksin kertanen säätää toi kierto että jäykemmällä jousella kiertää suuremmalla paineella ton jäähyn kautta ja onkos siitä jousen tiukkaamisesta jotain haittaa.
  8. Paine kun laskee niin rupiaa kiertää jäähyn läpi mutta paljon paine silloin on ja rupeeko kiertää ikinä 30mm pumpulla tarpeeksi.ja lähteekö kiertää jäähyllä aijemmin jos tiukkaa jousta siittä venttiilistä vai ei ja onko muuta haittaa.
  9. Rulla keinuja tähän vaan minä suunnittelin just sen takii että pääsis toi venttiili koneisto helpommalla.mutta kun ei ole niitä 1.1suhteella niin täytyy toi nokka sitten vaihtaa en tiedä mikä nokka nyt kiinne mutta venttiili nosto 13mm ja veto alkaa tosi alhaalta ja loppuu seiskaan.eiköhän se tästä.
  10. Ei taija toi turbo nokka oikeen rokata mun vapari koneess. Onkos 15mm ve ttiili nostoo jo liikaa.
  11. tommonen saattas perkule löytyy jopa omasta hyllystä.
  12. Mimmones nokka olis käypänen 1:1.30 keinujen kanssa tommoses 1830 koneessa jossa noin 120 hv.nurkka kaasareilla .ja lähinnä työ matka ajoa.veto sais riittää 7000rpm.
×
×
  • Create New...