Jump to content

Pitkäranteinen

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere
  • Ajoneuvot
    '67 Kupla

Recent Profile Visitors

752 profile views

Pitkäranteinen's Achievements

  1. Olisiko millaisia vanteita kaupan? Peltivanteetkin voisi mennä orkkista leveämpänä.. 0505452771/Esa
  2. '67 Vw Kupla 1500 Kilometrit: Tähän mennessä reilut 4000km. Paljoa ei enää tule, kelien salliessa jos marraskuun puolella vielä leimalla käyttäis. Tapahtumat: Jokusen kerran Tampereella Mustalahden sataman keskiviikkoillan kokoontuminen, Big Wheels Pieksämäki. Ilot: Vw Kupla 1500 '67. Ensimmäinen kupla jonka ostin viime keväänä, hyvin on toiminu! Surut: kytkin meni uusiks, kuluva osahan se oikeestaan on eikä suru. Huonot tiivisteet joka puolella. Parannukset: Sisustaan matot kiinni, uudet tiivisteet ja uusi tuulilasi. Tavarateline ehkä? Vararenkaan hommaaminen, tarttee fuchsin.. Ohjaussimpukka menee uusiksi myös.
  3. Eipä tää nyt talviajoon tule että josko tolla pärjäis. Pistää sit vaikka syksymmällä haukkomaan lämpimämpää ilmaa. Kitosh!
  4. Millaisia käyttökokemuksia, toimiiko riittävän hyvin että ei jäädä tai temppuile? Sehän eroaa vakiosta eikä oikein välttämättä jaksais ruveta tekemään uutta pilliä "kollektorintapaiseen". Vai heitänkö vesilintua koko hökötyksellä.. Vakio 1600 1-reikäkansilla.
  5. Kyllä se kovin tervepeltinen näyttäis olevan mitä sitä on tutkinu!
  6. Morjesta vaan foorumille! Tämän foorumin kautta mulle putkahti viime viikolla pitkän kuplakuumeen jälkeen ihan makeassa kuosissa oleva '67 1500. Viime keskiviikkona möin '78 Trans Amin ja torstaina hain kuplan, monet ihmetteli että mitä touhuan mutta tämmöstä teki mieli ja sillä hyvä.. Ja hyvä on! Sympaattinen laite, ajo-ominaisuudet tuli osaltaan tutuks hakureissulla, Joensuusta tänne Tampereelle tän hurautin ja hienostihan se sieltä tuli. Tekniikka pelaa, 1300-kone siellä on merkintöjen mukaan tällä hetkellä paikallaan mutta millä putkilla niin sitä ei tämä omistaja ainakaan tiiä. Meksikolaiset kannet sieltä löyty ainakin. Pientä sipistelyä ja laittoa on luvassa, mm. lattialle pitää räiskäistä mukana tulleet verhoilut mutta kovin terve peli tuntuis muuten olevan. Hymyjä ja katseita kerää ainakin.. Tässä jo valmiiks niitä juttuja mitä halusin kuten säätökeula ja fuchsit(kopiot tietty) joten sekin oli oikein positiivinen asia. Tässä pitää pikkuhiljaa ruveta tutustumaan näihin laitteisiin syvemmin, melko vieraita ollu mitä nyt velipoika joskus jokkista kuplalla ajeli ja siinä tuli jotain häärättyä. Mutta eiköhän tämä tästä ja saa tulla hihasta nykimään jos mua tän laitoksen kanssa näkee/tapaa!
×
×
  • Create New...