Jump to content

Pietari Perkinen

Members
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ajoneuvot
  T1 '59, Vespa Rally 180 '72

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuleeko tämä OTR:ään saamaan koko päivän kestävän kasteen?
 2. Olisi tarve kuskin puoleiselle ehjälle ja siistille pystärin tupakki-ikkunalle. Salpa ehjä ja ikkunassa kiinni yläsaranan oveen kiinnitettävä kappale. Myös harmaa Stanun ikkuna käy. Parhaiten tavoittaa YV:llä. t: Pietari
 3. Töissä joku IE, varmaan liian vanha versio. Kotona en ole juuri läppäriä avannut, kun kaiket päivät sitä tuijottelee töikseen... Joten en nyt muista tekeekö tätä myös kotona, pitää tsekata.
 4. Joo, otsikossa tuo lukee. Kun kirjaudun palstalta pois ja menen vaikka seuraavana päivänä, niin olenkin jo valmiiksi kirjautunut?!?!
 5. Ei ole varsinaisesti projekti, mutta tällä ajellaan satunnaisesti kesäisin (liian vähän...).
 6. Tällaisella parin edellisen kesän kaikki arkiajot. Myös ensi kesänä olisi tarkoitus laittaa talviauto kesäteloille ja tällä ajella.
 7. VW kupla -59 Kilometrit: n. 3500 km, päivittäisessä ajossa huhti - syyskuun Tapahtumat: OTR, BIF, kerhon (VW Club st. Michel ry) omat tapahtumat Ilot: Se fiilis, kun kuplalla ajaa Surut: pääjarrusylkkä hajosi ja jarrut hirtti kiinni, vinkkareiden sähköissä jotain häikkää (toinen ei nouse kunnolla) Parannukset kaudelle 2015: Koneen ja lämmönvaihtimien tsekkaus, vinkkareiden piuhojen läpikäynti
 8. Joskus ollut BIFissä jollain osakauppiaalla VW avainaihioita.
 9. Onko cruisingin alkamisajasta tietoa?
 10. Taitaa olla (ainakin autojen osalta) voimassa niin kauan, kunnes katsastusinssi sanoo, ettei ole enää museokuntoinen.
 11. Tuo aiempi taitaa olla junaperä:)
 12. Mulla kans 6V kuuppeli, johon laitettiin autosähkökorjaamolla rele startin ja akun väliin. Antaa suoraan akulta virtaa releen kautta startatessa. Aiemmin ei lämpöisillä ilmoilla suostunut startti elahtamaan, nyt toimii moitteetta. Vanhan ajan pajoilla osaavat tämän relehomman tehdä.
×
×
 • Create New...