Jump to content

onbuicks

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by onbuicks

  1. Pahin mahdollinen projekti. Ei yhtään ehjää kohtaa. Seissyt yli 40 vuotta samalla mättäällä. Puuttuu myös lähes kaikki. Tallella: kaikki ovet(huonot), etuakselisto ja ohjauspylväs ja ratti, täydelliset hyvät etulyhdyt, etupuskuri. Myyty.
  2. ”Wolfburg-barnijälkeisiä juniksia”, kuulostaa hienolta. Kiitos kaikesta informaatiosta. Kertokaapa sitten kun selvästi löytyy tietoa, että onko tällä jotakin arvoa? Innostus itsellä oli ostaa ja haetuttaa talteen, jotta voin sanoa omistaneeni tuollaisen jäänteet. Kunnostamiseen ei ole mahdollisuutta, liekö kenelläkään.
  3. Valmistenumero on 20-140(5).. ja sama 20 lukee tuossa tyyppikilvessä.
  4. Hieno havainnekuva, tosin siinä puhutaan juuri tuosta hyödyttömästä korinumerosta ja numerokin on juuri sen kaltainen. Onko valmistenumerokin siis kuusimerkkinen numero?
  5. Tämä on stanssattu väliseinään. Noissa ikkuna-aukoissa on sellaiset sisennykset ja sisällä on siistin näköistä verhoilujäämää.
  6. Missä kohdassa joku tyyppikilpi sijaitsee tämmösessä?
  7. Tuolla alla on sellaiset puunrangat. Toki ne upposi rakenteisiin hieman. Nuo ikkunat vaikuttavat alkuperäisiltä, aukkojen reunoissa on sellaiset sisennykset. Sisällä on jäljellä joitakin verhoilujäänteitä ja yhden sohvapenkin jäännökset. Valmistenumero on 135062
  8. Tänään pelastettu mättäältä, jossa vietti 50 vuotta. Vaikuttaa olevan 1955.
×
×
  • Create New...