Jump to content

joku

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  uusimaa
 • Ajoneuvot
  kupla 69 ig.@vwesa

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0405050478

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joku's Achievements

 1. joku

  Kupla 69

  Hei vaan kaikille. Elikkäs messuilla käyty ja joku saattoi jopa nähdä tämän siellä? Ja samoilla lapuilla tuli vähän sunnuntaina ulkoilutettua kuuppelia. Nyt alkais sitten katsastus kuntoon värkkääminen ja sit saa kesä tulla.
 2. joku

  Kupla 69

  Noniin nyt ois etupenkit saatu myös paikoilleen ja ovipahvit myös. Juu juu. Mitenhän kääntyvyys jos enempi madaltaa keulasta? Tässä mun kuplassa mahtuu kääntää tapista tappiin ala asennossa (akseli maassa kiinni) eikä hankaa lokarin reunaan. Ja tää on tosiaan pudotettu takaa 2 poorii ja 7cm pudottavat latat lisäks mut se on ehkä vähän liikaa ku toi moottori roikkuu niin alhaalla mut eiköhän sekin korjaannu kun saa taka pussit.
 3. joku

  Kupla 69

  Akseli on noin 7cm kapeempi. Vanteet on 6" edessä ja takana 7". Renkaat 165/50 r15 ja195/50 r15. et ei tiedossa mutta edessä vielä 10mm speiseri.
 4. joku

  Kupla 69

  Tässä on ilmajouset edessä ja taakse tulossa lompakon salliessa.
 5. joku

  Kupla 69

  Hei vaan kaikille. Tänään (9.3.2018) on taas askarreltu. Sisälle saatu takapenkit ja pahvit paikoilleen uusien verhoilujen (päällisten) kanssa. Samalla tuli eteen luukun alle puu levy verhoiltua ja ilma kamppeita asennettua. Huomena jatkunee etupenkkien osalta ja yleistä siistimistä sisältä. Täytynee tuo kattoverhoilu päivittää myöhemmin. Kertokaa toki mielipiteenne.
 6. joku

  Kupla 69

  Tallilla taas touhuttu ja kompura ja ilmasäiliö löysi paikkansa enää puuttus tosta puu levystä verhoilu. Samalla tuli myös vähän siistittyä johtoja ja löysi tuo johtosuoja muovikin paikoilleen. Ja tietysti se fiilistely kuva
 7. joku

  Kupla 69

  Juurikin näin. Sisältynee tuohon edellisen viestin paperi nippu viittaukseen.
 8. joku

  Kupla 69

  Mutta silti tukivarsia saa valmistaa itse tarvittavan paperi nipun kanssa. Mutta latat on nyt mitä on ja eipähän putoo korkeelta jos katkee eikä tolla vakio 1300 kauheesti kiidetäkkään.
 9. joku

  Kupla 69

  Tää on niinku jenkki malli ku on punaset valot ja noi puskurit ja ilmeisesti ollu aika pitkään kun on patinaa sen verran. Ja koitetaan tehä vähän erilaista. Juu kokeillaan nyt aluks ainakin noilla latoilla ja on ne molemmin puolin hitsattu.
 10. joku

  Kupla 69

  Iskareiden säätö vara tuntu passaavan hyvin kun ilmat ulkona akseli maassa kiinni ja ylös päin pääsi myös tarvittaessa. Taaksekkin eksynyt siivellinen luukku ja pitkät mustat kilvet. Siinä se kesä sitten meni kurvaillessa. Vähän tulee nyt hassusti kun ei anna lataa kaikkia kuvia samaan postaukseen. Syksyn tullen pääsi kupla talliin huilimaan ja odottamaan talven projekteja. Josta se siirtyi seuraavaan talliin ja remontti alkoi. Tarkoitus oli tehdä sisusta uudelleen maalailla ehjää vakio konetta ja kone huonetta sekä madaltaa takaa lisää. No punainen siitä tuli... Samalla uusi kytkin ja moottoriin tiivisteet. Kone takaisin paikoilleen käärmeen pesän kanssa. Madallus samaan vauhtiin z lattojen teolla. Ja rupesi olemaan takapää ok korkeudella. Tältä näytti tänään 26.02.2018 kun poistuin tallilta. Jatketaan kun taas tapahtuu. tosin pääsiäisenä pitäisi olla messuilla näytillä. Viikon vinkit on aina tervetulleita.
 11. joku

  Kupla 69

  Hei vaan kaikille. Elikkäs tässä olisi kertomusta ja kuulumisia vuoden 1969 kuplasta. Kuten ensimmäisestä kuvasta saattaa huomata ei ehkä se kiiltävin eikä korkein... Kuvat on kivoja joten. Kuvaa lähtökohdasta ei nyt löytynyt koneelta mutta tämä oli lähimpänä. Elikkäs vanteet on vaihtuneet vakioista compomotiven vanteisiin, kattotelineet sekä hiukan madallusta droppi olilla ja kaksi booria takaa. Taas päästiin hetki ja madallus hommat jatkui. Sain madallus palikoilla olevan kavennetun akselin kiinni ja kaveriksi ilmaiskarit joiden kaveriksi tuli kompura ja säiliö etu tavara tilaan.
×
×
 • Create New...