Jump to content

Mikko N

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Riihimäki
  • Ajoneuvot
    Pallo -72

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikko N's Achievements

  1. Ostan ovipahveja -72 pallokeulaan. Hakusessa: - Liukuovi - Sivupaneeli (liukuovea vastapäätä) - Takapenkin viereiset pahvit molemmille puolille - Takaluukku 041-5066140
  2. Hmm... en saa toimimaan. Anturi on uusi ja anturin ruuvista tulee maajohto paljaaseen runkoon, joten luulisi olevan ok. Olettaen, että anturin ruuvista tulee maa. Vieläkin jokin vikana.
  3. En ole mitannut ja mielestäni maa puuttuu, sillä anturin maa on ilmeisesti vain itseään varten. Pitäisikö mittarin G mennä maahan sekä anturille?
  4. Moi, Saisiko apua? Liitteenä kuva mun bensamittarin asennuksesta, joka ei nyt toimi vaan näyttää tyhjää, vaikka tankki puolillaan. Olen ymmärtänyt näistä keskusteluista, että anturin maa on pelkästään anturia varten ja vähäisellä ymmärrykselläni, tästä asennuksesta puuttuu maa. Mistä kohtaa tarvitsee maa vetää? Tuleeko virta oikeaan paikkaan?
  5. Kiitti! Alipaine pysyy putkessa tehostimelle saakka, eli heikoin lenkki on tehostin. Menee taas ostohommiin näköjään.
  6. Voiko jarrutehostinta korjata ja kalvoa vaihtaa? Jarrutehostin ei pidä alipainetta, joten sisuksia tarvinnee uusia. Löydän netistä vain uusia jarrutehostimia ja itseäni mietityttää, että voiko tehostinta korjata vai onko se uuden tehostimen paikka? Jos voin korjata, niin mistä varaosat? En ole vielä jarrutehostinta avannut tai sisälle kurkistanut.
  7. Löytyykö tällaista keneltäkään? Omastani on sisältä, kielestä palanen haljennut. Mikko 041-5066140
  8. Ohoi! Penkki löytyi ja kuvan mukaiset kiskot (pallo/tölkki) vielä uupuu. Olisi pikainen tarve joten Soita...
  9. Löytyisikö kenelläkään kuskin penkkiä ylimääräisenä? Kiskoja löytyy vaikka uutena ja kuskin penkki taitaa olla nyt vaiken pala. Vinkkejä, keneltä voisin kysellä penkkiä?
  10. Kiitti, Uusia saa joo. Tarvitsen myös penkin, joka lienee suurempi asia tilata. :)
  11. Penkki ja kiskot olisi kiva saada samanlaiset kun nyt on kiinni. Onkohan kuvassa pallokeulan vai tölkin kisko? Samanlainen siis mieluusti.
×
×
  • Create New...