Jump to content

ape

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  VÄSTERSKOG
 • Ajoneuvot
  vw Karmann ghia -66, karmann ghia capriolet -63

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  0400912261

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostetaan alkuperäinen ilmanputsari. Kone on 1200 ja putsari pitää tulla koneen vasemmalle puolelle.
 2. Venttiilin välys on vw korjaamokirjan mukaan 1963 0,2 imu ja 0,3 pako. Vuoden 1964 moottorinumerosta 9205700 alkaen välys 0,10 imu sekä pakovälys, muutos johtuu keinuvipuakselin vaarnaruuvien muutoksen johdosta. Tämä minun kone on avaamaton ja vaarnaruuveja ei ole vielä vaihdettu. Jos venttiilin välyksen säätää liian pienelle silloin käyntiinlähtö on huononpaa jos venttiili jää lämpöisenä kantamaan. Kondensaattorivika kyllä vakuttaisi muuhunkin käyntiin, kone toimii muuten hienosti. Tuo bensapinnan lasku täytyy kokeilla. Kaasuttimen olen pessyt ultraäänipesurissa ja vaihtanut korjaus-sarjassa tulevat osat.
 3. Kävin hakee Bosch wr78 tulpat, nämä on 7mm pidemmät kierteen osalta kuin vanhat, mahtaako treffata männän kanssa jos tommoset laittaa kiinni.
 4. Jos bensa haihtuu kaasarista 20min aikana, miten se bensa sinne ilmestyy kun kone jäähtyy, silloinhan sitä pitäisi sahata myös pitkään kylmänä. Kylmänä lähtee heti käyntiin.
 5. Olisiko vinkkiä antaa mikä vaivaa 1200 boxeria vm. 1963, kylmänä lähtee käyntiin heti, kuumana jos seisoo noin 5min. lähtee käyntiin normaalisti, jos seisoo n.20min. saa sahata pitkään ennen kuin ääni syntyy koneeseen. Kaikki koneessa orkkista paitsi ilmanputsari joka tarvike "paremmin hengittävää"mallia, muuten toimii kone ok, venttiilin välykset säädetty 0,20 imu 0,30 pako.
 6. Löysin varastosta yhden vanteen josta sain 4kpl pitimiä, aikamoinen ero alkuperäisen ja tarvikkeen välillä, oikealla tarvike.
 7. Siis nämä Empin klipsit hommasin Aircooledista en ww;stä. Tilasin nyt werk 34 klipsit, ilmoittelen myöhemmin onko nämä kelvollisia.
 8. Kyseisestä firmasta nämä empit on hankittu, eilen lähti 2 kertaa irti, otin vanteen irti ja niittasin kaikki uudet klipsit, koputtelin kapselia moneen kertaan että varmasti asettuvat paikalleen, n.40km ja kapseli irti enkä enää löytänyt. Nämä ei pidä jousimausta jännitystä yllä.
 9. Tallista löytyy näitä empin kiinnikkeitä mutta ei pysy kapselit kiinni, jousimaisuus puuttuu, alkuperäiset ovat huomattavasti jäykemmät ja niissä vanteissa joissa alkuperäiset kiinnikkeet paikallaan kapselit ei irtoa kuin työkalulla. Minulle kelpaa myös käytetyt klipsit kunhan on näitä alkuperäisiä.
 10. Ostetaan pölykapselien "klipsejä" alkuperäislaatuisia, nyt on tullut kerättyä pölykapseleita tienposkesta riittävästi. Puh. 0400912261
 11. Joo löytyy kyllä, ajattelin ensiksi kysellä olisko jollain jäänyt ylimääräiseksi tällainen. Kaavoja kyselin koska voisin teettää sisustan värisen suojan kun myynnissä olevat ovat mustia.
 12. Löytyisikö keneltäkään rättikaton päälle asennettava suojus kun katto on alhaalla tai olisiko kenelläkään antaa lainaksi että verhoilija saisi tehtyä kaavat peitosta. Auto on -63 malliltaan. Jarrurumpujen tarve 1kpl, voi olla loppuunajettu, tarkoitus tehdä renkaan tasapainoituskoneeseen adapteri.
 13. ape

  Karmanin alusta

  Tässä kuva vielä vasemmalta puolelta.
 14. Olen vaihtamassa pohjapeltejä karmaniin mutta takanurkasta on hävinnyt kaikki pois, eli olisiko kuvaa/tietoa millaiset pellit ulkonurkkaan pitäisi rakentaa. Kuvassa on pohjapelti yhdistettynä lämpökanavaan.
×
×
 • Create New...