Jump to content

Mikko82

Members
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Karijoki
 • Ajoneuvot
  Kupla -64 ja -65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikko82's Achievements

 1. Juuri näin, että oikein taulukon mukaan shimmaamalla saadaan sidepultti suoraan ja liikkumaan puslassa, mutta en oikeen muutakaan konstia tuohon keksi. Laatu on mitä on noissa halvoissa osissa. Miten ratkaisit tuon oman eron? Uudet puslat ja kalvaamalla tahallaan vinoon voisi olla ratkaisu jos puslissa varaa.
 2. Miten ratkaisit? Shimmasitko "väärin" vai kuinka? Noilla prikoilla saisi varmaan huijattua sen verran muutamalla prikalla, että saisi arvojen sisälle. Ja tuskin kumminkaan radikaalisti vaikuttaa toimintaan.
 3. Shimmit tuon 6,5 mm mukaan. Toisella puolella oli offset 6,3 ja toisella 6,7.
 4. Vaihdettuna kiinalaiset flippiolat ja Febin tappi ja puslasarja. Puslat kalvettu säätökalvaimella. Nyt kumminkin ihmetyttää tuo positiivinen camber joka näkyy kuvissa. Shimmit 8 prikan taulukon mukaan. Kalvain ei ollut keskittävä. Jostain lueskelin, että näissä olissa on ollut ongelmia. Ihmetyttää jos olen saanut rotsattua nuo puslat molemmin puolin noin saman verran vinoon.
 5. Tämä, että riittääkö holkissa vara suurentaa M10->M12 olisi ollut seuraava kysymys. Noita vanhan mallin pultteja kun ei ole ylälaatikkoon kertynyt. Suurennetaan ja jatketaan harrastamista. Kiitos vastauksista.
 6. Tuossa kumminkin on ohjaus vaimentimen kiinnitys ja neulalaakerit. Ohjausvaihde on numeroltaan 111.415.131.
 7. Onko noissa olkatappikeuloissa muuta eroa kuin vanhemman -62 asti olevassa iskarien yläpään jenka M10 ja uudemmissa M12?
 8. Täytyypä koittaa tuota. Onko tietoja olisiko joku tehnyt alleppäin tuon homman kun tuntuu niin ahtaalta väliltä. Nimimerkki x-pj kyllä meinasi, että tehtävissä on myös laatikko paikallaan.
 9. Kyllä laakeri tuli juuri ja juuri ulos pesästään, kuitenkin niin vähän ettei sen taakse saa ulosvetäjää. Ja kyllä se nyt vissiin on ainut vaihtoehto, että puolikuu on pois paikoiltaan.
 10. Paljonko kuuluu olla mitta laakerin ulkoreunasta tuohon vetoakselin päähän? Saisi varmistettua että laakeri on pysynyt paikoillaan. Ajattelin että voisiko olla mahdollista että laakeri liukunut akselilla ja sen takana oleva holkki tullut pois vetoakselin putken urasta ja se ei nyt keskittyisi paikoilleen ja ahdistaisi sen takia. Aika hullusti tehty tuo rakenne jos ei saa vahingossakaan vetoakselia vetää ulospäin ettei puolikuu pääse pois ja luiskahda vetoakselin taakse. Onko muita joilla olisi näin käynyt? Onko tuon laakerin irrottamiseen jotain hyvää konstia muuten kuin, että vetoakselin putki irti laatikosta ja jousilatasta ja sen kanssa vetää normaalilla ulosvetäjällä pois? Kuten alla olevassa videossa kohdasta 6:50 eteenpäin. https://www.youtube.com/watch?v=BNymN_LqSQg
 11. Kiitos paljon tiedoista x-pj:lle. Koitetaan ensin paikallaan ja jos vastustaa niin kaikki pois. On nämä foorumit hyviä kun amatöörit kyselee niin saa asiallisia neuvoja. Jos joku on kyseisen homman tehnyt alle päin niin otan mielellään neuvoja vastaan.
 12. Miten sen puolikuun saa paikalleen? Kone pois ja laatikko pois ja vetoakseelin laippa irti ja sitä kautta vai onko mahdollista tehdä alle päin?
 13. Aloin vaihtamaan 64 mallin kuplaan vuotavaan takanapaan stefaa ja o-renkaita, että saisin öljyvuodon loppumaan. Pääsi siinä laakerikantta irrottaessa ilmeisesti vetoakseli tulemaan kannen mukana ulospäin ja nyt ei mene takaisin paikoilleen. Olisiko puolikuu päässyt vetoakselin pään taakse vai onko muita mahdollisia syitä tuohon?
 14. Tuli kuplakaupan mukana tommoset vanteet. Ilmeisesti alkupään typ-3 vanteet. KPZ merkkiset 4.5x15 vuosileima 6/65 ja teksti 604 8A. Alkuperäinen maali ja tuskin on renkaita koskaan ollut päällä. Hinta 250€ O4O 56316O2 -Mikko
×
×
 • Create New...