Jump to content

Mikko82

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Karijoki
  • Ajoneuvot
    Kupla -64 ja -65

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mikko82's Achievements

  1. Vaihdossa voin ottaa 4x130 alumiinivanteet uudempaan kuplaan.
  2. UP ja tarjota saa jos hinta ei miellytä.
  3. Valmis sarja allelaitettavaksi. Takavanteet vannepajan uusiin kehiin tekemät 6x15 ja etuvanteet kuplan vakiot. Raekuulapuhallettu ja pulverimaalautettu kullan väriseksi. Renkaina ajamattomat Toyon nano energy 3. Edessä koossa 165/65/15 ja takana 195/65/15. Kapselin klipsut uusittu. Mieluusti nouto Karijoelta eteläpohjanmaalta. Hinta 400€
  4. Juuri näin, että oikein taulukon mukaan shimmaamalla saadaan sidepultti suoraan ja liikkumaan puslassa, mutta en oikeen muutakaan konstia tuohon keksi. Laatu on mitä on noissa halvoissa osissa. Miten ratkaisit tuon oman eron? Uudet puslat ja kalvaamalla tahallaan vinoon voisi olla ratkaisu jos puslissa varaa.
  5. Miten ratkaisit? Shimmasitko "väärin" vai kuinka? Noilla prikoilla saisi varmaan huijattua sen verran muutamalla prikalla, että saisi arvojen sisälle. Ja tuskin kumminkaan radikaalisti vaikuttaa toimintaan.
  6. Shimmit tuon 6,5 mm mukaan. Toisella puolella oli offset 6,3 ja toisella 6,7.
  7. Vaihdettuna kiinalaiset flippiolat ja Febin tappi ja puslasarja. Puslat kalvettu säätökalvaimella. Nyt kumminkin ihmetyttää tuo positiivinen camber joka näkyy kuvissa. Shimmit 8 prikan taulukon mukaan. Kalvain ei ollut keskittävä. Jostain lueskelin, että näissä olissa on ollut ongelmia. Ihmetyttää jos olen saanut rotsattua nuo puslat molemmin puolin noin saman verran vinoon.
  8. Tämä, että riittääkö holkissa vara suurentaa M10->M12 olisi ollut seuraava kysymys. Noita vanhan mallin pultteja kun ei ole ylälaatikkoon kertynyt. Suurennetaan ja jatketaan harrastamista. Kiitos vastauksista.
  9. Tuossa kumminkin on ohjaus vaimentimen kiinnitys ja neulalaakerit. Ohjausvaihde on numeroltaan 111.415.131.
  10. Onko noissa olkatappikeuloissa muuta eroa kuin vanhemman -62 asti olevassa iskarien yläpään jenka M10 ja uudemmissa M12?
  11. Täytyypä koittaa tuota. Onko tietoja olisiko joku tehnyt alleppäin tuon homman kun tuntuu niin ahtaalta väliltä. Nimimerkki x-pj kyllä meinasi, että tehtävissä on myös laatikko paikallaan.
  12. Kyllä laakeri tuli juuri ja juuri ulos pesästään, kuitenkin niin vähän ettei sen taakse saa ulosvetäjää. Ja kyllä se nyt vissiin on ainut vaihtoehto, että puolikuu on pois paikoiltaan.
×
×
  • Create New...