Jump to content

L1nkk1

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by L1nkk1

  1. Ok. No onneksi pengoin kaikki laatikot ja hyllyt. Löysin alkuperäiset releet ja kaikki toimii 👍 Kiitoksia neuvoista. Tässäpä sitä oppii aina jotain uutta.
  2. Pitääpä tilata hetimiten niin sais valot edes toimimaan.
  3. Eli normaali rele ei toimi vaihtamaan/kytkemään kaukovaloja päälle koska jännite taitaa jäädä liian pieneksi? Mitäs luulet toimisiko tällainen rele http://www.tarvikemotti.com/http:/www.tarvikemotti.com/kauppa/askelrele-12v/ En ainakaan löytänyt aircooledin sivuilta askelreleitä.
  4. Moro! Tarvitsisin viisaammilta neuvoja tällaiseen tilanteeseen, kun minulla on ollut kytkettynä 5 tai 4 napsinen rele joka ohjaa kaukovaloja. Molemmilla releillä kaukovalot toimivat, kun viiksestä laittaa kaukovalot päälle, mutta eivät jää päälle. Missä on vika? Releen napojen numerointi: 30=Jatkuva virta 85=Piirin ulostulo joka on maadoitettu 86=Piirin sisään meno johon olen vetänyt 30 navan kautta virrat. 87=Sulakkeen kautta ajovaloille(jos 4 napainen rele niin sulakkeen kautta kaukovaloille virrat) 87a=Sulakkeen kautta kaukovaloille, jos 5 napainen rele.
×
×
  • Create New...