Jump to content

Tomio76

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Helsinki
  • Ajoneuvot
    Type 1 -64

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tomio76's Achievements

  1. No niin! Nyt tiedän taas enemmän! Kiitos :)
  2. Viime kesänä kun sain leiman paperiin, niin ainoo mitä inssi sanoi, että on Kuupeli hyvässä kunnossa :)
  3. Ok, ehkä menen tällä kokonaisuudella ja koetan saada noi ovipahvit jossain kohti uusittua. Olis ainakin siistimpi. Nyt ainakin tiedän minkä vuosimallin osia etsiä! Yks tyhmä kysymys vielä, kun puhutaan ohut- tai paksutolpasta, tarkoitetaanko silloin A- tai B-pilaria vai mihin toi tolppa-sana viittaa? Mulla ei ihan nää Kuplan perustermistö ole vielä(kään) hallussa :)
  4. Moikka, Kiitos paljon avusta ja tiedoista! Papereissa auto on 1964. Löysin auton mukana tulleiden paperien seasta vanhan valokuvan missä on samoilla kilvillä oleva oranssi kupla. Eli selkeesti rakenneltu yksilö, jonka pohja on 64 ja koppa 68 tjsp Täytyy miettiä antaako sen olla tollainen kun on. Hankala alkaa entisöimään kun sisusta -64 ja ulkopuoli -68. Mitä muuten luulet, onko tällaisen yksilön saaminen museokilpiin täysin mahdotonta? Vai pitääkö vaihtaa koria :)
  5. tässä vielä toinen kuva ! BD839B84-EAA1-4FD6-8A2D-69C0F2CCF356.heic
  6. Tässä kuva sivulta. Ikkunat ovat samalla tasalla. Mihin vuosimalliin tämä viittaisi?
  7. Moro, Näin mä vähän noista listoista aattelinkin. Muistaakseni lasit on samalla tasolla, mutta otan kuvia kun seuraavan kerran menen tallille ja pistän sit tänne! Palataan asiaan!
  8. Mulla on vm -64 Kupla, johon on mun tiedon mukaan aikanaan vaihdettu joitain -68 osia (takaluukku, ovet ja mahdollisesti myös etuluukku). Voi myös olla että koko kori on vaihdettu (tästä ei tosin tietoa..) Tosin etulasi on suora ja etuvalot mallia makaavat, joten eikö silloin korin pitäisi olla vuosimallia -64 ? Takaluukun olen aiemmin päivittänyt vm -64 . Ajatuksissa olis vaihtaa ainakin noi ovet vuosimallia vastaaviksi. Nykyisien ovien sisäpuolen kahvat ja ikkunaveivit (ne ovat mallia musta muovi) eivät oikein sovi auton muuhun ilmeeseen ja lisäksi ovipahvit ovat huonossa kunnossa. Pari kysymystä noihin oviin ja vuosimallin ulkonäköön liittyen; sopiiko -64 ovet heittämällä kiinni, onko lukkomekanismi rungossa samanlainen kuin esim -68? Onko koristelistat kyljissä vm -64 kapeat vai paksut? Kiitos mahdollisista tiedoista!
  9. Kiitos vinkeistä! Auto on ollut jonkun aikaa ajamatta, joten noi sulakkeet&liittimet vois kyllä tarkistaa! 👍
  10. Klassinen ja ärsyttävä ongelma Kuplan torven kanssa. Kun painaa äänimerkkiä, niin torvesta kuuluu heikko ”ininä”. Vedin hyppyjohdon ratin painikkeesta torveen ja kun käänsin avaimesta alkoi torvi huutamaan. Onko ohjausputken sisällä menevä johto rikki? Meneepi hermo..
×
×
  • Create New...