Jump to content

EetuP

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by EetuP

  1. On 12/16/2020 at 8:35 AM, metake said:

    90,5 ja 92 pytyissä on saman kokoinen yläpää. Paljonko se kannen halkaisija on nyt?

    Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
     

    Löytyi vika. Aloittelijan moka.

    Jää kantamaan sylinterin yläreunasta, eli ei mene kannen pohjaan asti.

    Lisäkysymys. Kummasta kannattaa ottaa tavaraa pois, kansista vai putkista?

    20201218_164126.jpg

  2. Saa unohtaa Solexien säädöt hetkeksi. Ilmaantui isompi ongelma minkä tiimoilta hiukan kyselin koneen käsin pyörittämisestä.

    Epälykseni osoittautui oikeaksi kun sain ohivuotomittarin lainaksi. Vuotaa kaikki sylinterit tasaisesti.

    Eli kansissa on aika laajat palotilat ja suunnittelin alunperin 92 sylintereille, mutta sain "työpalkkaa" ajamattoman 90.5-sarjan. Mittailin kyllä että palotila just jäisi putken sisäpuolelle, mutta ei ilmeisesti keskity siihen. Onko ratkaisuja? Suoraan se 92 tai peräti 94 tilalle? Kuulin että kannen ja sylinterin yläpään väliin olisi joskus tehty "keskitysrenkaita"?

  3. Heippa taas,

    tukivarsi ei enää heilu, ei ollut mitään vikaa. Kevyt naputtelu isolla kumivasaralla sai sen asettumaan, samalla kun kiristi pulttia jolla se lukitaan jousipakkaan.

     

    Mutta seuraava kysymys, uusi kone pyörii epäilytävän kevyesti...  69x90,5 puristuksien pitäisi olla circa 9.

    Kuinka helposti tällaisen koneen pitäisi pyöriä käsin ja startilla?

     

  4. 14 minutes ago, metake said:

    Tuskin, mutta kun ei tiedä että millaiset säätöpalat ja miten olet asentanut.. Onko tukivarsi ehyt, ettei ole kulunut laakerien kohdalta? Onko se väljä ulomman vai sisemmän laakerin kohdalla? Onko välys pystsuunnassa vai akselin suuntaisesti?

    Lähetetty minun SM-G973F laitteesta Tapatalkilla
     

    Avikset, katkaisematta putkea kokonaan ja yksi kerrallaan, varovaisesti. Mun mielestä varret ja laakerit oli hyvät. Jousipakat varmasti ehjät.

    Välys tuntuu teen-taakse suunnassa, kun ottaa reilusti rummusta kiinni. Aivan kuin tukivarren akseliputken sisällä oleva osa ei saisi tukea mistään. Vaikea selittää.

  5. 4 minutes ago, EetuP said:

    Moi, etuakselipulmaa.

    Pystärin oikeanpuoleisessa ylemmässä tukivarressa on välys. Neulalaakeri akseliputken päässä oli/on terve. Olenko voinut saada sisemmän holkin/pusan liikkeelle säätöpaloja asentaessani? Nii ettei se enää ole kohdallaan olkavarren akselin päällä?

     

     

  6. 2 hours ago, mikko k said:

     

    Ootko vetänyt keinuvivut kiinni asti? Vai shimmannut vain noin irrallaan? Yllättävästi voi vaikuttaa kun akselit on oikeasti kiinni..

    Lähinnä harjoitellut. Pakko oli päästä näpläämään jotain kun olin yksin kotona ja maali kuivuu... pakko ne on uudestaan kattoa kun kannet on kiinni. 

×
×
  • Create New...