Jump to content

EetuP

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EetuP

 1. Kyllä niilläkin pärjää ja on "ammattikoneissakin" eroja. Mutta se mirka on kyllä hyvä, plus se että siihen saa uusia tasseja aika kohtuu hintaan.
 2. Löytyi vika. Aloittelijan moka. Jää kantamaan sylinterin yläreunasta, eli ei mene kannen pohjaan asti. Lisäkysymys. Kummasta kannattaa ottaa tavaraa pois, kansista vai putkista?
 3. Saa unohtaa Solexien säädöt hetkeksi. Ilmaantui isompi ongelma minkä tiimoilta hiukan kyselin koneen käsin pyörittämisestä. Epälykseni osoittautui oikeaksi kun sain ohivuotomittarin lainaksi. Vuotaa kaikki sylinterit tasaisesti. Eli kansissa on aika laajat palotilat ja suunnittelin alunperin 92 sylintereille, mutta sain "työpalkkaa" ajamattoman 90.5-sarjan. Mittailin kyllä että palotila just jäisi putken sisäpuolelle, mutta ei ilmeisesti keskity siihen. Onko ratkaisuja? Suoraan se 92 tai peräti 94 tilalle? Kuulin että kannen ja sylinterin yläpään väliin olisi joskus tehty "keskitysrenkaita"?
 4. Solex 32/34 pdsi-2 pari. 69x90,5, scat c-35. Puristukset noi 9. Kannet hyvät vakioventttiileillä. Mimmoisia suuttimia ja kurkkuja pitäisi hankkia?
 5. Mä olen kerran joutunut vuokraamaan Kaarinasta. Tavallista kärryä, mutta kuitenkin. Se Asta-vuokraus Krossissa. Oli muistaakseni kohtuullinen hinta. https://www.astavuokraus.fi/
 6. Heippa taas, tukivarsi ei enää heilu, ei ollut mitään vikaa. Kevyt naputtelu isolla kumivasaralla sai sen asettumaan, samalla kun kiristi pulttia jolla se lukitaan jousipakkaan. Mutta seuraava kysymys, uusi kone pyörii epäilytävän kevyesti... 69x90,5 puristuksien pitäisi olla circa 9. Kuinka helposti tällaisen koneen pitäisi pyöriä käsin ja startilla?
 7. Menen ottamaan tukivarret irti, varmuuden vuoksi. Olin kokoamassa etupäätä kun huomasin asian ja ei ole kuin iskarin alapää vasta kiinni.
 8. Avikset, katkaisematta putkea kokonaan ja yksi kerrallaan, varovaisesti. Mun mielestä varret ja laakerit oli hyvät. Jousipakat varmasti ehjät. Välys tuntuu teen-taakse suunnassa, kun ottaa reilusti rummusta kiinni. Aivan kuin tukivarren akseliputken sisällä oleva osa ei saisi tukea mistään. Vaikea selittää.
 9. Moi, etuakselipulmaa. Pystärin oikeanpuoleisessa ylemmässä tukivarressa on välys. Neulalaakeri akseliputken päässä oli/on terve. Olenko voinut saada sisemmän holkin/pusan liikkeelle säätöpaloja asentaessani? Nii ettei se enää ole kohdallaan olkavarren akselin päällä?
 10. Kohta saa nostaa paikoilleen. 😛
 11. Nonni. Tänään uusilla silmillä ja uudella pienemmällä (tarkemmalla) ruiskulla. Palotila 45 ml ja dekki 0.9mm. 0.26mm korotusrenkailla yhden laskurin mukaan puristus 9.42? Räjähtääkö galaksit?
 12. Okei. Kiitos. Täytyy tänään vielä tutkia asiaa ja mitä on tehtävissä.
 13. Ok. Niin hiukan ajattelinkin. Osaako joku viisas kertoa kuinka paksut renkaat laitetaan pyttyjen alle?
 14. Terve. Koneen askartelua. 69x90,5. Scat c-35. Dekki 1.1 mm ja palotila n. 43 ml. Onko ok?
 15. Kylläkyllä. Nyt polttelee aika paljon päästä kokoamaan koria. En vetänyt noita lukituspultteja vielä kiinni, niin kaikki on vielä mahdollista.
 16. Lähinnä harjoitellut. Pakko oli päästä näpläämään jotain kun olin yksin kotona ja maali kuivuu... pakko ne on uudestaan kattoa kun kannet on kiinni.
 17. Jes. Nyt alkaa menemään kasaan... Ja kaikki muukin rupeaa löytämään paikkansa.
 18. Se meni kiinni ja pyöriikin vielä. Ekat maalattu, sai pois tieltä.
 19. Mites tää homma oikeaoppisesti tehdään? Ja kierre tuolla akselin päässä ei taida olla normi M8? Ostin avatun paketin ja pultit puuttuu.
 20. Kiitos ja anteeksi. Nyt sain tilaa sen verran, että näen. Se on pelkästään tommosilla peltilipareilla kiinni. En löydä toista sieltä pilarista, joten irrotan ton tiputtamatta ja teen peilikuvan.
 21. Ei näy, ei tunnu siellä pohjalla. Kori on hyvinkin ehjä, ni siksi luulen että joku on tarvinnut sen, eli mun järjellä sen saa sieltä pois ilman väkivaltaa.
×
×
 • Create New...