Jump to content

Pohojonen

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pohojonen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pohojonen's Achievements

 1. Vappukokoontumisajot 2022 Bauhaus parkki 1.5 klo 12 alkaen. Pohojosen Volkkarikokoontuminen Vappupäivänä sunnuntaina 1.5 klo 12 alkaen. Bauhausin parkkipaikalla jossain päin missä tilaa vaikuttaisi olevan. Jos joku on innokas tuomaan grillinsä kokoontumiseen ja muutkin on mahdollisesti tervetulleita grillaamaan siinä, niin ilmoittakaa niin tietää väki varautua. Kokoontumisen jälkeen otetaan joku cruising johonkin, mahdollisesti jonnekkin makkaranpaistoon jos keksitään kohde.
 2. Kuvallinen mainos lisätty aloitukseen. Kohteessa on majoituskapasiteettia runsaasti, joten erityistä kiirettä ei ole nyt alkaa kiiressä omaansa varaamaan. Kuulemma on Napapiirillä näin joulun alla sesonki päällä. Kerrotaan lisäksi että ensi vuodelle on suunnitteilla uusi palkinto jakoon: Volkkaripalstan Valinta. Tapahtumassa otetuista kuvista äänestetään täällä Volkkaripalstalla voittaja, joka palkitaan tapahtumassa lauantai-illan gaalassa. Eli kamerat räpsymään jo hyvissä ajoin ja sisältöä lataamaan foorumille kun sen aika on. Tästä lisätiedot tulee aikanaan erilliseen topicciin,
 3. Ens kesän päätteeksi matkataan Lappiin! Rovaniemelle, Napapiirille. Tarkempia tietoja seuraa lähiaikoina ja pitkin vuotta. Haluttiin kuitenkin nyt kertoa että aikataulu on entisellään. Pohojosen jaoksen lisäksi tapahtumaa on yhteistyössä toteuttamassa Napapiirin Volkkariharrastajat.
 4. Sähköpaikkojen Me 001 ja Me 002 välistä oli löytynyt kalastusvirveli ja se on toimitettu respaan.Löytäjä arveli,että noilla paikoilla olisi ollut volkkariporukkaa majoittumassa.
 5. Tapahtumaa ovat tukeneet ainakin seuraavat tahot: A1 Autoväri Automaalaamo J.Fix CSP + Nudebuss Club Flying Tiger, Oulu Ideapark Halpahalli, Kiiminki K-Supermarket, Toppila Kinnunen Oy Musti ja Mirri, Oulu Ideapark Nallikari Camping Ollikainen Automotive, Oulu Oulun Automaalit Paruzzi.fi/Oberchlachter Rengasliike Savema Oy Seppo Mäntykivi Suomen Volkkariyhdistys Säästökuoppa, Haukipudas Taitonetti
 6. Väen Valinta I : KB-3246 Oranssi pallokeula pritseni. Väen Valinta II : AX-922 Valkoinen pallokeula. Väen Valinta III : KR-769 Ruskea junakeula. Raadin Valinnat OPO-53 Punainen junakeula. KB-3246 Oranssi pallokeula pritseni. GG-363 Harmaa kupla ja vaunu. CRY-79 Valkoinen pallokeula. Vuoden Tulokas : BCY-44 Sinivalkoinen junakeula. Erityispalkinto : Iain Campbell Jokeri : Sami Ollonen Harrastajan Valinta : Johannes Kemppainen / KB-3246 Oranssi pallokeula pritseni. Bussimiesten pokaali : Niko Mattila
 7. Tiedoksi että tämän illan Gaala mahdollisesti Striimataan livenä Youtubeen. Striimin osoite ilmoitetaan tähän topicciin aikanaan. Luovutetaan, ei tule striimiä.
 8. Cruising: Linkki googlemapsin reittitietoihin: https://goo.gl/maps/PybKNzR4tSQnGDQ58 Ennen cruisingia kannattaa käydä infossa ilmoittautumassa ja hakea tapahtumatarra. Tapahtumatarran esittämällä K-Supermarket tarjoaa ilmaisen sixpackin kolajuomaa ensimmäiselle 50 tarran esittäneelle. Kaupalta poistuminen omaan tahtiin.
 9. Kiitos kaikille tapahtumakeskusteluun osallistuneille. Hyviä kommentteja ja huomioita. Edelleen voi kommentoida. Suurimpana rajoitteena tapahtumajärjestämisessä on varmaankin järjestäjien motivoituminen tekemään tapahtumaa. Toisena rajoitteena käytettävä budjetti. Ensi vuosi on vielä auki ja jollakin kaavalla sitä on pian alettava suunnittelemaan. Jos joku kokee että haluaisi vaikka yhden kerran kokeilla niin tervetuloa mukaan. Vaikka pienemmällä panostuksella tai sitten koko homma haltuun. Mikäli innokkaita tekijöitä on niin voi ottaa yhteyttä Pohojoseen jaokseen parhaaksi katsomallaan tavalla.
 10. Koska lauantai-illan ohjelmaa on tiivistetty ja gaala alkaa poikkeuksellisen aikaisin, niin pyydämme vierailijoita palauttamaan äänestyslaput heti kun oma suosikki on löytynyt. Klo 18 haetaan viimeiset äänet laskentaan että ehditään valmistella illan esitykset valmiiksi.
 11. Ensimmäiseen viestiin lisätty tietoa kiertoajelusta, elikkästä ruisinggista. Siellä on reitti joka toivottavasti on selvä. Mainitaan tässä lisäksi että K-Supermarket tarjoaa ilmaiset sixpackit Pepsiä 50 ensimmäiselle tapahtumatarran kassalla esittäneelle harrastajalle. Joten infoteltalla kannattaa käydä ilmoittautumassa jo ennen crusingia.
 12. Siellä tosiaan ei ole hinnastossa eritelty autopaikan hintaa. Pahoittelut tästä. Normaalihinnasto löytyy Nallikarin sivuilta ja tapahtumakoodia tyrkyttämällä saattanee saada alennuksen.
 13. Majoitushinnasto palautettu ensimäiseen viestiin. Ilmeisesti hävisi palstan päivityksen yhteydessä.
 14. Pohojonen

  KKP 2022+

  Topicci pystyyn ja keskustelu avoin. Ensi vuoden paikka ja siitä eteenpäin on vielä auki. Vapaasti voi ehdottaa ja kertoa toiveita ja ajatuksia. - Voiko KKP olla tapahtuma missä ei ole juuri mökkimajoitusta tarjolla? - Pitäisikö olla ohjelmaa missä boxerit pärisee? - Olisiko jotain muuta iltaohjelmaa kuin palkintojen jako ja coveribändi? - Mikä nyt yleensä tapahtumissa mättää ja on hyvää?
×
×
 • Create New...