Jump to content

Pohojonen

Members
 • Posts

  34
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pohojonen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pohojonen's Achievements

 1. Sähköpaikkojen Me 001 ja Me 002 välistä oli löytynyt kalastusvirveli ja se on toimitettu respaan.Löytäjä arveli,että noilla paikoilla olisi ollut volkkariporukkaa majoittumassa.
 2. Tapahtumaa ovat tukeneet ainakin seuraavat tahot: A1 Autoväri Automaalaamo J.Fix CSP + Nudebuss Club Flying Tiger, Oulu Ideapark Halpahalli, Kiiminki K-Supermarket, Toppila Kinnunen Oy Musti ja Mirri, Oulu Ideapark Nallikari Camping Ollikainen Automotive, Oulu Oulun Automaalit Paruzzi.fi/Oberchlachter Rengasliike Savema Oy Seppo Mäntykivi Suomen Volkkariyhdistys Säästökuoppa, Haukipudas Taitonetti
 3. Väen Valinta I : KB-3246 Oranssi pallokeula pritseni. Väen Valinta II : AX-922 Valkoinen pallokeula. Väen Valinta III : KR-769 Ruskea junakeula. Raadin Valinnat OPO-53 Punainen junakeula. KB-3246 Oranssi pallokeula pritseni. GG-363 Harmaa kupla ja vaunu. CRY-79 Valkoinen pallokeula. Vuoden Tulokas : BCY-44 Sinivalkoinen junakeula. Erityispalkinto : Iain Campbell Jokeri : Sami Ollonen Harrastajan Valinta : Johannes Kemppainen / KB-3246 Oranssi pallokeula pritseni. Bussimiesten pokaali : Niko Mattila
 4. Tiedoksi että tämän illan Gaala mahdollisesti Striimataan livenä Youtubeen. Striimin osoite ilmoitetaan tähän topicciin aikanaan. Luovutetaan, ei tule striimiä.
 5. Cruising: Linkki googlemapsin reittitietoihin: https://goo.gl/maps/PybKNzR4tSQnGDQ58 Ennen cruisingia kannattaa käydä infossa ilmoittautumassa ja hakea tapahtumatarra. Tapahtumatarran esittämällä K-Supermarket tarjoaa ilmaisen sixpackin kolajuomaa ensimmäiselle 50 tarran esittäneelle. Kaupalta poistuminen omaan tahtiin.
 6. Kiitos kaikille tapahtumakeskusteluun osallistuneille. Hyviä kommentteja ja huomioita. Edelleen voi kommentoida. Suurimpana rajoitteena tapahtumajärjestämisessä on varmaankin järjestäjien motivoituminen tekemään tapahtumaa. Toisena rajoitteena käytettävä budjetti. Ensi vuosi on vielä auki ja jollakin kaavalla sitä on pian alettava suunnittelemaan. Jos joku kokee että haluaisi vaikka yhden kerran kokeilla niin tervetuloa mukaan. Vaikka pienemmällä panostuksella tai sitten koko homma haltuun. Mikäli innokkaita tekijöitä on niin voi ottaa yhteyttä Pohojoseen jaokseen parhaaksi katsomallaan tavalla.
 7. Koska lauantai-illan ohjelmaa on tiivistetty ja gaala alkaa poikkeuksellisen aikaisin, niin pyydämme vierailijoita palauttamaan äänestyslaput heti kun oma suosikki on löytynyt. Klo 18 haetaan viimeiset äänet laskentaan että ehditään valmistella illan esitykset valmiiksi.
 8. Ensimmäiseen viestiin lisätty tietoa kiertoajelusta, elikkästä ruisinggista. Siellä on reitti joka toivottavasti on selvä. Mainitaan tässä lisäksi että K-Supermarket tarjoaa ilmaiset sixpackit Pepsiä 50 ensimmäiselle tapahtumatarran kassalla esittäneelle harrastajalle. Joten infoteltalla kannattaa käydä ilmoittautumassa jo ennen crusingia.
 9. Siellä tosiaan ei ole hinnastossa eritelty autopaikan hintaa. Pahoittelut tästä. Normaalihinnasto löytyy Nallikarin sivuilta ja tapahtumakoodia tyrkyttämällä saattanee saada alennuksen.
 10. Majoitushinnasto palautettu ensimäiseen viestiin. Ilmeisesti hävisi palstan päivityksen yhteydessä.
 11. Pohojonen

  KKP 2022+

  Topicci pystyyn ja keskustelu avoin. Ensi vuoden paikka ja siitä eteenpäin on vielä auki. Vapaasti voi ehdottaa ja kertoa toiveita ja ajatuksia. - Voiko KKP olla tapahtuma missä ei ole juuri mökkimajoitusta tarjolla? - Pitäisikö olla ohjelmaa missä boxerit pärisee? - Olisiko jotain muuta iltaohjelmaa kuin palkintojen jako ja coveribändi? - Mikä nyt yleensä tapahtumissa mättää ja on hyvää?
 12. Ohjelmaa hieman päivitetty. Gaalaa aikaistettu koska iltaohjelman on loputtava viimeistään klo 23 (viranomaismääräys).
 13. Alustava ohjelma lisätty ensimmäiseen postaukseen. Muutokset mahdollisia. Lisäksi kiitos Volkkaripalstan ylläpidolle: Tapahtuma on saanut oman "pikalinkin", osoite volkkaripalsta.com/KKP vie Päättäjäisten sivulle.
 14. Mainosta hieman päivitetty, mutta järjestelyt etenee vahvasti sillä ajatuksella että tapahtuma toteutuu. Ohjelmaa on suunniteltu ja "mestaruuslippisten hengessä" tapahtumatarratkin tilattu vaikkei olla vielä edes finaalissa.
×
×
 • Create New...