Jump to content

Pohojonen

Members
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Paikkakunta
    Pohojonen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pohojonen's Achievements

  1. Tietoja majoitusta varaaville. Sisätilamajoituksissa vähimmäismajoitusaika 2 vrk. Kaikki varaukset puhelimella tai sähköpostilla. Yhteystiedot ja alennuskoodi ensimmäisen postauksen mainoksessa. Alennus on pe-su osalta -5 % ja ke-to sekä to-pe osalta -10 %. Alennukset kesän 2024 normaalihinnoista.
  2. Maanantaina 11.9. Koitelissa makkaranpaistoilta klo 18 alkaen. Säävaraus. Jos menee ihan sateiseksi niin ABC Kiiminki. Jaoksen Syyskokous pidetään: Lauantai 7.10.2023 klo 18:00: Asema 37 Asemakatu 37 90100 Oulu (google maps )
  3. Arpajaiset tänään klo 11:30 infoteltan takana.
  4. Tapahtumaa ovat tukeneet ainakin seuraavat tahot: FVWA K-Citymarket Kaakkuri Kainuun pultti Konehuolto Seppänen Oy Paruzzi.fi/Oberchlachter Pörhö Kajaani Rengasliike Savema Oy Rovi FIN Säästökuoppa Haukipudas Seppo Mäntykivi Tools Kajaani Valtra Wurth Kajaani
  5. Infoteltta on pystyssä. Tervetuloa. Infoteltan takan on Vuokatinhovi-rakennuksessa kahvila missä mm. olutta, siideriä ja viiniä. Avoinna noin klo 16 asti.
  6. Huom. Alueella on tarjolla myös ns. hiljainen alue autossa, teltoissa jne majoittujille. Siellä tarjolla myös sähköt. Alue löytyy ensimmäisen postauksen kartassa olevan oikeasta alanurkasta, vihreä laatikko. Kyseessä on vanha jalkapallokenttä.
  7. Kiertoajelun reitti lisätty ensimmäiseen viestiin. Link to cruising map now available in the first message.
  8. Schedule and some main points now also available in English. Ohjelma on erittäin todennäköisesti tuo mitä ensimmäisessä viestissä nyt tarjolla.
  9. Ohjelmaa on päivitetty ensimmäiseen viestiin. Lisätty myös varauskoodi ja hinnat hotellihuoneille. Eli majoituspaikkoja on vielä tarjolla, sekä hotellilla että isompia loma-asuntoja. Myös alueen ravintoloista lisätty tietoa.
  10. Näkyy että tapahtuma on linkattu ainakin näille sivustoille. Jos tiedät muita niin laita tietoa. It turns out that this event has been linked at least to these forums: https://www.tolkkifoorumi.com/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=6041 https://boxerville.se/forum/viewtopic.php?id=58786 VW Pohojonen already welcomes our Swedish friends. See you in Sotkamo. We will do our best to have things translated for you guys.
  11. Maanantaina 31.7. Koitelissa makkaranpaistoilta klo 17 alkaen. Tähän säävaraus. Lisäksi jos on metsäpalovaroitus voimassa niin keksitään muuta. Syyskuussa pidettäneen joku kuukausikokoontuminen (ehdotuksia otetaan vastaan). Lokakuulla todennäköisesti jaoksen syyskokous. Ja toki myös: FVWA Pohojonen ja Kainuun Volkkariharrastajat: Kesäkauden Päättäjäiset 2023: Aika: 18.-20.8.2023 Paikka: Vuokatti https://volkkaripalsta.com/KKP
  12. Tapahtuma se vaan lähenee. Ohjelmaa päivitetty ensimmäiseen viestiin. Kerrotaan sieltä poimintoina että luvassa on mm. uutena ohjelmana KKP:ssä joukkueittain tapahtuvaa kisailua. Gaalan jälkeen soittaa suomirock-bilebändi Jussi & Sankarit. Arpajaisissa on jälleen hyviä palkintoja, esim 500e lahjakortti Paruzzi.com verkkokauppaan.
  13. Aluekartta lisätty topicin ensimäiseen viestiin. Tämä ei välttämättä ole täysin lopullinen.
  14. Tapahtuman taustatyöt on hyvässä vauhdissa. On tapahtumatarraa, arpajaispalkintoja, bändiä jne jne. Lisäksi väkeä kuulostaa jälleen olevan tulossa mukavasti läheltä ja kaukaa. Tervetuloa.
×
×
  • Create New...