Jump to content

Pohojonen

Members
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Pohojonen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pohojonen's Achievements

 1. Elokuun toiseksi viimeinen kokonainen viikonloppu... Eli entisellä ajankohdallaan, Kainuun Volkkariharrastajat ja Pohojonen yhteistyössä järjestää Kesäkauden Päättäjäiset Vuokatissa: Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Paikan päällä on hyvä käydä infoteltalla ilmoittautumassa niin saa tapahtumatarran ja äänestyslaput. Majoitusvaraukset: www.sokoshotels.fi koodi BKKP23 Tai: Vastaanotosta +358 10 783 1100 / sales.kajaanivuokatti@sokoshotel.fi 118 € / vrk / yhden makuuhuoneen loma-asunto 158 € / vrk / kahden makuuhuoneen loma-asunto. Majoitushinta sisältää liinavaatteet, pyyheliinat sekä loppusiivouksen. Kaikissa loma-asunnoissa on tupakeittiö ja sauna. Autopaikat sähköllä varaukset tehdään samasta osoitteesta kuin majoitusvaraukset. Alueella on rajallinen määrä sähköpaikkoja. AAMIAINEN HOTELLIRAKENNUKSESSA Aamiainen on Aamiaishuone Hellassa s-etukortilla hintaan 15 € / hlö. Alustava ohjelma, muutokset mahdollisia. Torstai : Perinteisesti ensimmäiset autokunnat saapuu jo paikalle. Perjantai : Lisää saapujia, leirien pystytystä ja vapaata seurustelua. 19:19 : Tervetulijaispuhe ja -kippikset. Keskustelua tapahtumasta ja vapaa sana. Infoteltan läheisyydessä. : Saunat käytössä Lauantai 12:25 - : Valmistautuminen kiertoajelulle, eli letkan muodostaminen alueella. Vältä tarpeetonta joutokäyntiä. 12:30 - : Lähtö kiertoajelulle. Letkasta ei ole sallittua poistua kesken ajon. Katso reitti oheisesta karttalinkistä. 15:00 - : Leikkiautojen kisat. Huom. omat autot mukaan. Kaikki osallistujat palkitaan. 15:30 - : 17:00 - : 17:17 - : Kansainvälinen kilinäkisa juontajan osoittamassa paikassa. 18:00 : Väen valinnan lappujen palauttaminen päättyy. : Saunat käytössä 21:00 - 24:00 : Volkkarigaala Sunnuntai 11:30 - : Arpajaiset ja päätössanat Muista ilmoittautua VW-infossa. Muista ostaa arvat. Arvan hinta 2e/kpl. Paljon hyviä palkintoja. Lisätiedot tapahtumasta: volkkaripalsta.com/KKP p. +358 50 338 4037 (Pasi) p. +358 50 486 3513 (Tuomo) Kiertoajelu: Reitti ilmoitetaan aikanaan.
 2. Kuukausikokoontuminen 3.10.2022 klo 18 alkaen. Paikka todennäköisesti Neste Isko. Seuraa tiedotusta. Jaoksen Syyskokous pidetään: Lauantai 5.11.2022 klo 18:00 Heiton Talon yläkerta.
 3. Voitttajaksi on julistettu nimimerkin Geronimo ottama kuva. Kiitos osallistujille ja äänestäjille.
 4. Tapahtumaa ovat tukeneet ainakin seuraavat tahot: Aki Arctic Store Rovaniemi Automaalaamo J.Fix Maippi Paruzzi.fi/Oberchlachter Raahen Autohuolto Rengasliike Savema Oy Rovi Oy Santa Claus Holiday Villages Santa Post Office S-Market Saarenkylä Seppo Mäntykivi Suomen Volkkariyhdistys Säästökuoppa, Haukipudas Timo Jääskeläinen Pena ja Eeva Pizzeria Turkinpippuri Pub Punapippuri Rovaniemi Pörhö Rovaniemi Veijo Kinnunen Oy
 5. Väen Valinta I : SPLIT-50 Kubelwagen Väen Valinta II : AIL-8 Punainen custom Kupla Väen Valinta III : LGR-29 Ruskea-beige Junakeula. Raadin Valinnat OHZ-61 Punavalkoinen Patinajunis CAG-793 Sininen Syncro Tölkki OAX-951 Vihreä pallokeula KXU-85 Rottakupla Vuoden Tulokas : OHZ-61 Punavalkoinen Patinajunis Erityispalkinto : FPK-627 New Beetle ja vaunu Jokeri : Möhwaldin perhe Saksasta Harrastajan Valinta : AIL-8 Punainen custom Kupla Vokkaripalstan Valinta: DTW-912 Keltainen avokupla Bussimiesten pokaali : Aki Lotvonen
 6. Julistetaan kilpailu alkaneeksi. Kuvia voi lisätä ketjuun. Pidetään muu keskustelu tästä topicista pois kiitos.
 7. Ekaan viestiin laitettu linkki Cruising reitistä. Infoteltta on pystytetty. Vieraskirjaan aletaan ottamaan nimiä viimeistään kunhan saadaan myös tapahtumatarrat paikalle ja jakoon.
 8. Osa harrastajista on kuulemma jo matkalla tapahtumaan, mutta vielä ehtii muutkin hyvin mukaan. Pikkuautokisasta kysytty, niin meininki on vanha tuttu auton laskettaminen levyalustalla. Kilpailun kannalta etu jos auto laskee suoraan.
 9. Ohjelmaa tarkennettu. Esim: Edellä mainittu pihapeli on siis Kubb. Kerätkää joukkue ja ilmoittauminen VW-Infossa. Tarkemmat tiedot viimeistään ennen ekaa peliä. Turnauksen järjestää VW Vintage Garage. Iltapäivän aikana Rovaniemen Pörhö tuo paikalle esittelyyn ja koeajettavaksi uusia Volkkareita. Jos harrastajat on kiltisti, voi myös itse Joulupukki näyttäytyä alueella jossain vaiheessa.
 10. Ohjelmaa hieman tarkennettu. Lasten pikkuautokisat. Muistakaa että omat autot mukaan. Muutama vara-auto voi hyvällä tuurilla löytyä. Iltapäivällä pelataan joukkueittain pihapeliä turnausmuotoisesti. Joukkueet voivat ilmoittautua infopisteellä jo ennakkoon. Lisätietoja myöhemmin. Huomautus sivuohjelmanumerosta, eli Volkkaripalstan Valinta valokuvakilpailu. Siitä erillinen topicci ohessa:
 11. Tuossa meni muutama kuukausi ettei täällä muistettu mainostaa kokoontumisia. Seuraava on: Maanantai 1.8 Virpiniemi noin klo 17:30 alkaen. Oletettavasti väkeä paikalla pari tuntia, käy alussa tai lopussa, miten vaan. Makkaranpaistoa siinä kahvilan viereisessä katoksessa.
 12. Perinteisesti neljän maissa lauantaina on pelattu lentopalloa, mutta alueella ei ole järkevästi tähän mahdollisuutta. Joten joku muu aktiviteetti tulee tilalle. Tästä otetaan mielellään ehdotuksia.
 13. Enimmäkseen taitaa olla asfalttia se alue mihin Volkkarit laitetaan parkkiin. Joillakin on ollut ongelmia majoituskoodin kanssa. Koodi tulee syöttää ennen mökkityypin valintaa, 'syötä koodi'. Eli koodi ei ole alennuskoodi jolla valittu mökki olisi halvempi, vaan syötettävä heti aluksi. Telttailusta on kysytty. Telttailu on mahdollista, mutta se ei saa aiheuttaa häiriötä ja tulee hoitaa sille varatulla alueella. Alue osoitetaan tapahtuman aikana viimeistään. Paikalla on tarjolla ruokailuja, näitä tarjotaan ainakin majoitusvarauksen yhteydessä.
 14. Alue ei ole varsinainen leirintäalue, mutta sinne rakennetaan asianmukainen tilapäinen sähköistys autoissa yöpyville. Yksi mökki tulee toimimaan huoltotilana omissa kulkineissa majoittuville.
×
×
 • Create New...