Jump to content

EKA

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku
 • Ajoneuvot
  VW Kupla 1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pikiakun näköinen Optima ja 6 voltin järjestelmään sopiva valohälytin. Juuri kun luulit tietäväsi autostasi kaiken oleellisen... No, kymmenen vuotta meni siihen, että oivalsi, että mittariston valot saa päälle pyöräyttämällä ajovalonuppia.
 2. Nimittäin 6 voltin akun kanssa. Kultaako aika muistot vai olivatko pikiakut 20 vuotta sitten parempia? Unohdat kertaalleen valot päälle nykyisillä ja maailmankaikkeus sakottaa siitä 160 euroa, kun akku on mennyttä. Akkulaturi koittaa vielä kaikilla digitaalisilla hienouksilla pelastaa tilannetta, mutta menee itsekin lopulta tilttiin. 1. Pystyykö vuoden 1966 sähköjärjestelmän konvertoimaan 12 volttiseksi niin, että se päällisin puolin näyttää museokelpoiselta? 2. Onko Optima jonkin sortin taikasana näissä asioissa, mahtuuko se edes akkukoteloon?
 3. En ole kahteenkymmeneen vuoteen suonut ajatustakaan kytkimelle. Se on toiminut aina, kuten pitää. Tänään ajaessa se kyllä toimitti tehtävänsä, mutta tuntui oudolla tavalla kevyemmältä kuin normaalisti. Neuroottisuuskerroin alkoi kasvaa, mutta niin vaan kaupungin läpi pääsi ilman ongelmia. Väliin tuntui, ettei tässä nyt mitään ongelmaa ole. Eli, mitä kytkimelle on tapahtumassa, tapahtunut? Veikkauksia otetaan vastaan & mikä tässä nyt on worst case scenario?
 4. Kyllä se vaan noilla tötteröillä rauhoittui. Kiitos vaan Peol & kumppanit. Pitää muistaa sitten 20 vuoden päästä.
 5. Kiitos vastauksesta. Originaalipeli, eikä ennen iskunvaimentimien vaihtoa ollut kuin hyvä ajotuntuma, vaikka iskareilla oli ikää jo parikymmentä vuotta. Ajattelin, että sitäkin voisi parantaa, mutta väärään suuntaan meni. Ei ole välyksiä, meni juuri katsastuksestakin läpi ja renkaat viisvuotiaat Hankookit. Eli vähän tuntuu, että ollaan henkimaailman puolella, kun mitään muuta ei ole vaihdettu. Kyläseppä (asiansa osaava) suoritti vaihdon, mutta aurauskulma nyt vaikuttaisi oleellisimmalta vaivalta, toisaalta ohjaus palauttaa hyvin, on jäykkä ja auto menee luotisuoraan tiellä. Rengaspaineet eivät ole oikeastaan koskaan vaikuttaneet ajo-ominaisuuksiin, kun niidenkin kanssa on aiemmin taiteillut.
 6. Laitettiin 1966 vuoden kuplan alle Motonetin iskarit, mutta alle 50 km/h nopeuksissa etupää pompottaa ikävästi. Auto selkeesti silloin rauhaton. Jos laittaa etupellin alle painoa, ohjaus rauhoittuu jonkin verran, mutta mitä tässä on mahdollisesti nyt mokattu? Menikö sutta alle? Korjaamollekin pitäisi varmaan jotain ohjeistaa, kun ei oma mielikuvitus nyt riitä. Any ideas?
×
×
 • Create New...