Jump to content

Mahouney

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mahouney

 1. Juu samaa katoin.. täytyykin tutkia kun menen seuraavaksi tallille.
 2. Älä välitä en minäkään enää ymmärrä tuota lausetta nyt kun uudestaan lukee, mutta joo en vaihda johtojen paikkaa. 😋
 3. Ok no omaan käyttöön ehkä sitten turhan kallis ja hightech. Kuitenkin tarkoitus pitää vakiona ja cruisailla vain. Itsellä vaan vähä turha himo ostaa aina parasta mahdollista tavaraa. Auto toimii kuitenkin omasta mielestä hyvin, niin ehkä jakaja on ok kunnossa. "Backfiren" syy toivottavasti löytyy näillä vinkeillä mitä täältä sain.
 4. Tuon takia juuri kyselinkin että onko tuo hyvä jakaja. 😄 Mikä tuosta tekee huonon? Tarviseeko tuo 123 virranjakaja tuon alipainekellon vielä tuohon kylkeen? Lukee että "vacuum option"... Onko W8AC sitten hyvä tulppa? kun ei noita WR78G näköjään mistään löydy myynnistä.
 5. Ok kiitoksia neuvoista! Ostin auton viime kuussa ja ei ole mitään tietoa mitä koneelle tehty ennen sitä niin päätin että voisi päivittää vähä kaikkea kun ei tietoa osien iästä ja koska mitäkin on uusittu ja onko tehty oikein. Ensimmäinen kupla itsellä niin tämä on vähän oppimista. Elikäs tälläistä settiä ajattelin: Tulpat (bosch WR78G), tulpanjohdot bosch, boschin sininen puola, kärjetön virranjakaja (olisiko tämä hyvä https://aircooled.fi/tuote/803/virranjakaja-034-alipaine-karjeton), metalliputki alipainekellolle, vaihdan bensansuodattimen uuteen ja vaihden sen paikkaa paineettomalle puolelle (olisiko hyvä laittaa se ennen konehuonetta vai mihin se yleensä laitetaan?) Sekä tietenki venttiilien säädöt, sekä öljyn vaihto yms perushuoltoa. Tuleeko mieleen mitä muuta hyvä katsoa vaihtaa ennen ensi kesää?
 6. Eli jos jätän sen noin ja laitan johdot vai samoihin paikoihin kun nyt on niin ei pitäisi olla mitään eroa siihen, että kääntäisin sen niinkuin piirroksessa on?
 7. Juuh käy ihan hyvin ja toimii niin normaalisti kun oman 2kk kokemuksella kupla voi toimia. Käynnistyy ja kulkee tasaisesti paitsi vähä nykii kakkosvaihteen kiihdytykset välillä. Paukahtelu toivottavasti lähtee pois kun on vaihtanut tulpat, johdot, säätänyt venttiilit ja tarkistanut ajoituksen. Ps. Laturin remmi vaihdettu kuvan ottamisen jälkeen. Myyjä kyllä selitti että kuuluu olla noin löysällä 😅
 8. Varmistusta hakusessa. Eikös tulpanjohdot ole mun autossa väärin (kuvassa oleva) ja pitäisi olla tuon piirustuksen mukaisessa järjestyksessä? Elikäs ykkönen on taaimmainen (autonperään päin) oikealla puolella. Nyt siitä menee 3 tai 4 sylinterille. Voisiko tuo aiheuttaa kun pakoputki paukauttelee ku päästää kaasun ylös kiihdytyksen jälkeen? Vaihtelen tuplat ja johdot niin tiedän laittaa ne oikeisiin paikoihin eikä siihen missä nyt on.
 9. Ostetaan kattoteline 73 vuoden kuplaan. Kuvassa olevan tyylinen mutta ei värillä väliä eikä tartte olla viimesen päälle hieno (kuhan se näkyy sitten hinnassa).
×
×
 • Create New...