Jump to content

Daatta

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Daatta

  1. 1 hour ago, Cera said:

    Mietin, että hirveesti kun tulee vastaan noita tuulilasinvaihto/korjausfirmojen mainoksia, niin saako tuollaiselle naarmuiselle lasille jollain kiillottamisella jatkoaikaakin taiottua?

    Lasin kiillottaminen on mahdollista, kaipa tuollaista joku firmakin tekee. Toki mieluummin vaihtavat sen uuden lasin, vakuutuksesta totta kai. 😉

     

    Olen kiillottanut tuulilaseja Carpron ja Sonaxin tuotteilla, jälkimmäinen on mielestäni parempaa. Kaveriksi tarvitaan valmistajan huopalaikka, kova "talla" ja vääntävä suoravetoinen (rotary)-kiillotuskone. Laikan päällä saa suurinpiirtein maata, samalla pitää kuitenkin tarkkailla lämpöjä ettei tuulilasin muovikalvo sula. Kyllä tuolla ihan näkyviä naarmuja saa pois, mutta kovaa hommaa se on.

    • Like 1
  2. 1 hour ago, jrasi said:

    - Soittopelit uusiksi... Onhan se kiva nostalgiamielessä pyöritellä kasetteja ja säädellä EQ-boosteria, mutta jos nyt jonkun ilman cd-koneistoa olevan 1DIN-soittimen jemmaisi hanskalokeroon tai kojelaudan alle. Täytyy varmaan maailmalta tilata, kun DAB-virittimellä varustettu pitäis löytää.

     

    Tyhmä kysymys, mutta missä meinasit DAB-radiota kuunnella? Suomessa ei ole tietääkseni edes suunnitelmissa DAB-lähetysten käyttöönotto. Ylen koeverkko sammutettiin 2005, ennen kuin radioita oli juurikaan markkinoilla. Nyt esim. muutaman kympin Sony-matkaradioista löytyisi DAB.

     

    https://fi.wikipedia.org/wiki/DAB

     

    Muuten hienoa tekemistä ja samalla ensimmäinen viesti foorumille. 😊

×
×
  • Create New...