Jump to content

Jmoisane

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Oulu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jmoisane's Achievements

 1. Tiedoksi että Aircooled:in Mikko on nyt vastannut viestiini ja kertoi samalla ymmärrettävän syyn hiljaiseloon. Varastosta löytyneet tavarat ovat nyt postin kuljetuksessa ja lopuista osista Mikko palautti rahat takaisin - onnellinen loppu siis.
 2. Mielelläni tekisin kuten -AP- ylempänä neuvoo, jos esim. -AP- sinulla tai jollain muulla on antaa puhelinnumero? (Vaikka DM:nä) Ja johon voin odottaa että esim viikon aikana vastattaisiin. Sähköpostireklamaatio on jo laitettu info -osoitteeseen.
 3. Kiitos tilannetiedoista! Ja kyllähän tietty menin maksamaan etukäteen. Ei oikein ota tämä harrastus nyt käynnistyäkseen - keväällä erään Vaasalaisen alan liikkeen lupauksiin pettyneenä sitten seuraavana oli vuorossa tämä episodi. Kokeillaan seuraavaksi tätä paruzzia, kunhan nyt saisin vastauksen ensin kaupan perumisesta aircooled:lta.
 4. Tilasin sivuston kautta 900€:lla osia kesäkuun alkupuoliskolla - tämän jälkeen kauppa ollut kiinni/lomalla, nyt siis yli 3 kuukautta. Mitään ei ole tässä välillä kaupalta kuulunut. Tuntuu hieman kohtuuttomalta vain odotella. Onko kohtalotovereita? Tai jollain tietoa onko tilanteeseen tulossa muutosta? Tai mitä voisin aloittelevana volkkariharrastajana tehdä. *edit 28.10. Aircooled Mikko vastasi viestiini ja kertoi ymmärrettävän syyn hiljaiseloon. Varastossa olleet osat on nyt sovitun mukaisesti postissa, ja lopuista Mikko palautti rahat tilille.
 5. Tällainen siirtyi Kotkasta viikko sitten Ouluun.
 6. Etsinnässä rekisteröity rantakirppu huolehtivaan kotiin. Soitto/mailia: janimarkusmoisanen@gmail.com 040 5363 466
×
×
 • Create New...