Jump to content

JariKoo

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JariKoo

  1. Nykyään amme on kajaanissa. Kyllä tässä on tarjoitus lambda laittaa ja dynossa säätää, tuo vapaa aika vaan niin kovin rajallista. Esit siis laajakaistaista on jo tilattukkin.. Ja tosiaan harkinnassa on tuon moottorin ohjauksen päivittäminen uudempaan, onko se megasquirt tai maxxecu tai joku muu, en ole varma vielä.
  2. Nykiminen ilmenee oikeastaan kun ajaa tasakaasulla loivaan ylämäkeen ja ei lisätä kaasua. Jos siinä painaa kaasua niin pelaa paremmin mielestäni. Oispa dyno.
  3. Joo map mittaus on käytössä. tps kin löytyy Lambda ei ole tällä hetkellä käytössä, olen hankkimassa tähän nyt laajakaistaista, (auto on joskus säädetty lambdalla/sen kanssa ja sen jälkeen ei ole ollut käytössä?) Imuilman lämpö mitataan ilmanputsarista, moottorinlämpö puhallin kopasta Joo säätöä tarvinnee. Mielessä ensitalvi jotta kannattaisiko suoraan siirtyä ms3? Tuning studioon lisenssi ostettu. Nyt megassa v2.2 levy jollain lisäpalikalla? Pintakaasulla kuorman alla/kuormitettaessa ampuu imusarjassa. ! Sellainen lyhyt nykäys Samalla käy tuning studion rpm mittari punaisena. Suuttimet on tosi isolla %, kartan päässä jopa 100% seoksista ei varmaa tietoa, haisee välillä rikkaalle Ennakot 15-30 Pitkähköt imukurkut Piper Cross suodattimet. Edit. Vähän kirotus_vihreitä vähemmälle.
  4. Terve. Ostin tälläisen museoinnilta pelastetun laikka-avon harrasteautoksi ja megasquirt tiin perehtymisen tutkimisalustaksi. Läppärungot, ja ja ilmeisesti volvo peräisiä osia käytetty. (Näistä pitäisi saada tunnistus apua?) Hukkakipinä puola. Entinen omistaja ajellut useita vuosia tyytyväisenä nyk setuppiin. Mutta itse halusin hieman muutoksia. Röpöttelee välillä hieman ja nyhtää pintakaasulla, tosin uusi pa suodatin koitetaan vielä vaihtaa. Jos nyt sais vaparina säätöihin niin voisi alkaa suunnitella paineennostoa imupuolella.
×
×
  • Create New...