Jump to content

Ute

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ute's Achievements

  1. mikko k pahoittelen kommenttiani. Mua vaan ärsyttää kun vastataan, mutta ei siihen mitä kysytään. En viitsi kysymystäni tähän uudestaan tavata ja eikös tuo otsikko kerro mihin tuon lämiskän haluaisin laittaa? Ja miksi laittaisin, se on sivuseikka. Joo, laukalle tää viestiketju lähti näköjään muutenkin mutta asia vilpitön.
  2. Noviisi kyselee. En mä tuollaisia kommentteja kaipaa.
  3. Ootteko tuollaisia suojia laittanut? Kiinnikkeet noista löytyy, mutta jostain katselin että sitä joutuu silpomaan yläpäästä laturin akselin kohdilta.
  4. Mulla olisi kuplaan ratti jonka keskireiän halkaisija on pauttiarallaa 52mm, kuudella kiinni. Mistä siihen saisi sopivan keskiön?
  5. No kyllähän tuosta idea selkis, kiitosta vaan 🙂
  6. Välillä konepelti pitäisi saada pysymään auki ilman kikkailuja. Millaisia ratkaisuja olette käyttänyt tuohon?
  7. Tuossakin pakki menee päälle ilman lukon käyttämistä. Kiitti vinkistä.
  8. Uusi tuttavuus oireilee vaihteiden osalta siten, että kolmoselta kakkoselle vaihtaessa tarjoaa pakkia. Laitteessa on lyhennetyt vaihdevälit. Jostain luin että olisi vaan säätöhommia kepin juuresta? Vai pitääkö puuttua synkronointiin?
  9. Sähköt olen kaikkien valojen osalta tuossa laitteessa saanut toimimaan, mutta rattiputkeen ei tule töötille virtajohtoa. Mikäs olisi helpoin tie se sinne vetää? Vai laitanko suosiolla oman version kojetauluun?
×
×
  • Create New...