Jump to content

JaakkoS

Members
 • Content Count

  402
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tuusula
 • Ajoneuvot
  1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ostan kuvanlaisen luisi ratin. Halkaisija 15" (n.380mm) Tarjoa yv tai whatsapp
 2. On kokemusta. Vesi pysyy kyllä sisällä jos ikkunaosan tiivisteet ovat ehjät, salpa oikein asennettuna tiukkaa kyllä. 50-lukusissa kuplissa popparien asennusta varten ikkunan saranalle poraamaan reijät 5kpl ikkunan "karmiin". Uudemmissa kuplissa, en muista mistä vuosimallista alkaen, sanotaan vaikka sitten 1965- alkaen.. on valmiina poppareille saranalle reijät, helppi mallata kokohoito paikalleen kun saa ikkunan kiinni ja salpa löytää kyllä paikkansa. En osaa sanoa mitä hyötyä noista on, Itsellä viimeksi haitarikattoinen jossa oli poppari ikkunat. Kai vähän auttaa ilman kiertämiseen.
 3. Toi on ihan mahdoton yhtälö. Autometer Sport Comp mittari maksaa halvimmilaan n.300 euroa uutena. Yksikään ei pysty myymään 70.- euron hintaa. Olen aivan varma etta mittasi on jonkinlainen tuote väärennys. näitä sai joku 10 vuotta sitten 200.- eurolla uutena. Sekään ei ole 70 euroa. Kyllä toi Ilkan myymä mittari ihan linjassa pyynniltään vaikka miten kattois asiaa. https://www.uspartsperformance.fi/catalogsearch/result/index/?dir=asc&order=price&p=6&q=autometer
 4. on kyllä niiiiin kiina kopion näköinen, mistähän ostit ?
 5. Läheltä liippaa. Pitäisi saada tasalakinen, vakio takomäntä.
 6. Dog housen, sellaisen jossa on takana levennys isolle öljynjäähdyttimelle. ns. 30hv look kiina valmiste. Yhteystiedot profiilissa. Jaakko
 7. Nyt on kyllä rehellisesti sanottona sellainen tuote, tuskin löydät muutakuin ulkomailta. Yhden uuden 30hv lohkon olen nähnyt livenä joskun vuonna 1999.
 8. Ostan kuvien "Kamei" telineen kojelaudan alle. Profiilissa yhteystiedot.
 9. Ongelma voi olla myös noissa tarvike iskareissä myös se että eivät mene tarpeeksi alas. Itse olen huomannut mitä "letkumpi" iskari niin sen parempi yleensä on. Sitten jos haluua hifistellä niin punaiset KONI merkkiset säädettävät on aikas hyvät mielestäni, niissä on hyvä joustovara ja voi säätää.
 10. Edelleen kaivataan. Vinkit myös mistä voisi saada. 😀
 11. https://www.tori.fi/pohjois-savo/VW_Kupla_68271985 Siitä jollekkin aidot vanhat.
 12. Minulle etuluukunkahva ja hella peruutusvalon lasi/kehys. Kiitos.
×
×
 • Create New...