Jump to content

jyrie

Members
 • Posts

  341
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

Profile Information

 • Paikkakunta
  hell-sinki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jyrie's Achievements

 1. http://www.vwnorge.no/index.php/topic,47954.30.html
 2. Ei hitto hemmetti, tästä rupee kyl painajaiset muuttuun ihan himmeiks, tuo on kohta frankenstainin auto jos mikä :-) heh, aika hurja.
 3. Kiitos! Mahtoko se olla konseptiauto? Chryslerille? Hieno oli, aika hienoo että cruisinkiin tulee kaikkia miljonääribiilejäkin.
 4. Muutama kans tuolla; http://volkswanker.blogspot.com Kiitos ja kumarrus!
 5. yhtiömme kiittää... :-) sää ei kyllä suosinut, mutta "mustuneet kanat" kyllä kuivuu... :-)
 6. Niin mustakin! Se on se juttu.
 7. juuh, ei tällästä: http://www.prefix.com/Vehicles/Ghia.php ei tällästä: tää on jo aika jees... (tosin tuossa siipi varmaan on enempi tarpeeseen muttei mun juttu)
 8. ei spoikkaa eteen eikä taakse. ehkä alu t-barssit, tai sit vaan blade-puskurit jees, ei todellakkaan...old school road race-look... enemmän ränttätänttää, mattaväriä tms. "el cheapo" ei kallista vaan kaikenlaista mitä löytyy kellarista... (ja romuahan multa löytyy) ... ja tää nyt on tällänen "kuntoutus-projekti" itelleni. ei pysty oikeen kun pieniin asioihin kerrallaan. :-)
 9. Niin. No jokatapauksessa, zetoissa on noita neppareita useemmin, en ois uskonut että koogeen muotoihin sopii noin hyvin neppikset, mutta kunnnon sipasu kuviosahalla kerto totuuden ;-) siinä lepäävät! Heh, nyt pitäs vaan oppii hitsaan. Tai keksii tolle edullinen ja hyvä hitsari.
 10. niin ja lienee paikallaan sanoa, että tässä topikissa on siis kaks eri autoa. alku on 1966 mallia ja loppu sitten tota 1970 mallia. - eli tuo 1966 on vielä ihan "koskematon-texasin-nauta" ja tää racer malli on sitten sellanen "sala-nauta". mutta photoshopattu se ei ole. :-)
 11. Jees, kyllä tollanen muskeliversiO ghia on ollu mielessä, road racer. Tässä on siihen sopiva kohde. Ja tosiaan sakilla tuntuu olevan niin tylsiä visioita että yks räväkämpikin mahtuu jOukkoon. ;-) ...täähän todella pelastuu entisöinniltä. Ilmanpoisto aukkojakin ilmestynyt tässä viimeaikoina. (pitää rupee kohta ite hitsaan) http://volkswanker.blogspot.com/2011/12 ... rmann.html Ja pientä modausta muutenkin. tankin korkki on tollanen hitekki lirpake, pitäs löytää makeempi, period luukkeri, ei tuo oo kauheen makee, mutta on ilmanen. :-) se on hyvä kun hyllyt on täys osia mitä ei oo ruuvattu kiinni. joku päivä löytyy kohde mihin voi ruuvata. the stance is everything - Jyri E :-) ps. GT-ukolle: esikuvina toimi kylläkin enenmpi nää: http://www.google.fi/search?q=datsun+z+flares&hl=fi&client=firefox-a&hs=WWu&rls=org.mozilla:fi:official&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&ei=35PbTsu9JuSN4gTY7LGSDg&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBsQ_AUoAQ&biw=1336&bih=976&sei=45PbTqOIA5La4QSYisHZBw ja kiitokset seppälän tomille, Zeta luukin valaisusta. onhan noi helvetin makeita japseiks.
 12. Sorry jäbä, en tälläkertaa. http://volkswanker.blogspot.com/2011/11 ... recent&m=1
 13. 84x94-oldschool-kawell-turbo-supaflou-vesikansilla :-)
×
×
 • Create New...