Jump to content

lahdepe

Members
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 • Ajoneuvot
  Type 3 -65 NB

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jos jollain olis ylimääräinen niin saa tarjota yv. tai puh. 0405897387.
 2. Siellähän sitä näyttäis Porissa olevan...
 3. Osien pesualtaaseen tarttis pesuainetta. Kuulemma Neste Nessol d60e (vanhalta nimeltään) LIAV 230E olis hyvä 20l kannussa mutta mistä sitä saisi? Oon kierrellyt useammalla Nesteen asemalla mutta kaikissa myydään vain kahvia ja pullaa 😞 Onko kellään näköhavaintoa ko. litkusta pääkaupunkiseudulla? Joskus sitä ainakin sai ihan huoltamoltakin...
 4. Yhden sain jo ja toisen löysin omista jemmoista. Vielä saa kuitenkin tarjota. Tuo löytämäni oli vähän heikossa kunnossa. Lisäksi tarvitsisin näiden veivien kiinnitys sokat 311 837 593. Jos joku osaa kertoa mistä tuollaisia Suomesta voisi ostaa niin sekin tieto otetaan mielellään vastaan.
 5. Tarttis molemmat mutta yksittäisetkin kiinnostaa. Hyväkuntoiset pitäis olla. Yhteydet YV:llä.
 6. On käpyjä mutta ne ei ole myynnissä.
 7. Mäkin tilasin Vietnamista ja muuten hyvät mutta takakäpyjen otin tilalle vanhat alkuperäiset. Ne olivat huonolaatuiset. Eteen oli hyvät. Lähetys kuuluu hintaan ja muutenkin kaveri on hyvin yhteistyöhaluinen kaikkeen neuvotteluun. Vähän epäilytti laittaa tuntemattomille kaverille Vietnamiin noinkin paljon rahaa mutta mitään ongelmia ei ollut missään vaiheessa ja lähetys tuli nopeasti. Voin suositella. Mulla on vielä vanhat puskurit, jotka on paljon paremmasta kunnossa kuin tuo sinun reikäinen versio. Jos kiinnostaa niin hinnasta ei varmasti jää kiinni. Mulle ovat turhaan varastossa tilaa viemässä.
 8. Ostin TMIn ovipahvit eteen ja taakse mutta tulikin vahingossa yksiosaiset, kun olisin tarvinnut kaksiosaiset. Olisiko kellään mahdollisuutta tehdä 2-osaisista malleja, että voisin leikata noista 1-osaisista sopivat? Tää on siis NB. Asun Vantaalla. Yhteydet YV
 9. Asensin uuden sylinterin ja ei ollut mitään ongelmaa ilmauksen kanssa. Tiivistesarjaa tuohon ei ole saatavilla. Löysin kyllä Aten 23,8mm sylinterille tiivisteet Ebaystä, joten tuonkin sylinterin saa varmaan korjattua.
 10. Joo syy minkä takia otin irti autosta oli se, että en saanut etupään jarruja ilmattua millään. Ei vaikka "työnsi" paineella säiliöstä tai "veti" ilmausnipasta tai ei edes molemmilla yht'aikaa. Itse vähän epäilin siinä päällä olevaa toista tosi pientä nuppineulan kokoista reikää syylliseksi mutta ei senkään rassaaminen muuttanut toimintaa.
 11. Tuossa video kuinka roiskii. Ja tuossa osat räjäytettynä.
 12. Mulla on 944:n possun pääsylinteri, jota en jostain syystä ole onnistunut saamaan toimimaan millään. Tuossahan on kaksi ulostuloa etujarruille pääsylinterin etuosassa ja yksi takaosassa takajarruille. Takajarrut toimii mutta etujarrujen kanssa on ollut ongelmia. Otin pääsylinterin irti ja olen yrittänyt tutkia mikä siinä oikein on vikana mutta ei ole selvinnyt. Jos takaosaan kaataa jarrunestettä ja painaa sylinterin pohjaan niin ruittaa hienosti taaimmaisesta ulostulosta. Jos tekee saman etuosalle niin ulostuloista ei tule mitään vaan ruittii kaaressa täyttöreiästä litkut pihalle. Ei kai sen noin pitäisi toimia? Mikähän tuossa voisi olla vikana? Selvennykseksi, että ei ole koskaan vielä toiminut oikein ja kyseessä on käytetty osa jonka purin ja putsasin joten voi olla kyseessä kasausvirhekin. Tosin ainut tiiviste, joka on ollut irrallaan on etuosassa oleva joka ei taida vaikuttaa toimintaan millään tavalla.
 13. Päivitystä sen verran, että mulle käy eteen mikä tahansa vuosimalli, kunhan ovat pari, ehjät ja värillä ei väliä.
×
×
 • Create New...