Jump to content

antsu

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Kupla 66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Käytetyt TMI basketweawe penkinpäälliset eteen ja taakse sekä mätsäävät ovipahvit 65-66 mallin kuplaan. Reikiä kiinnityskoukkujen kohdissa, koska nämä olleet käytössä - ei siis uutta vastaavat. Muita pieniä jälkiä paikoissa jotka jää etupäässä penkkien alle piiloon. Näistä tulee ihan siisti kokonaisuus. Tampereella. Antsu 0503055773
 2. No meni siinä sivussa vähän muutakin.. Metallisilput öljykavan tukkeeksi ja kevyt kiinnileikkaantuminen. Aika lailla kaikki osat vaihtoon. Nokkapyörän ja männät/sylinterit ehkä voisi käyttää ja... jaa, siinä ne taitaa ollakin 🙂 Varsinaista aloittajaa täystuhoon en osaa sanoa, mutta nostajat ainakin menneet päältä puhki, neljästä lautaset poikki ja päreinä. Ei oikein mitään jälkiä että olisivat pohjanneet lohkoon. Ainoa jälki mitä löytyi oli yksi pesän nurkka, mutta se on voinut tulla samalla kun palaset ovat lähteneet kiertoon. Englen nokka ja Febin nostajat ei taida sopia yhteen..nokan nostoista kulunut milli pari pois parista nokasta, voi olla öljystäkin kiinni? Nämä meni aika nopeasti koska muistan säätäneeni venttiilien välykset hieman ennen kun kilahti. Jostain luin joskus ohjeen että samasta pajasta nokka ja nostaja, mutta motti oli silloin jo nipussa ja täydessä käyttökunnossa. Tuplajouset, 1,4 nostajat, ahdettu jne. Kai noilla osilla voi olla vähän paha olla tuolla moottorin sisällä. Hyvin se lauloi siihen asti kunnes hiljeni.
 3. Terve. Kysytäänpäs fiksummilta.. Katkesi useampi nostaja lohkoon ja nyt motti purettu metallisilput on poistettu. Mites noitten nostajien ja pesien kanssa, kuinka tarkat toleranssit noissa yleensä on? Kuvissa vauriot, pientä hiertymää yhdessä ja toisessa pala pois öljykanavan reunasta. Mitäs näille kannattaisi tehdä?
 4. Aika lailla uudenkarheat. Pituus 267mm. H.150€ Tampereella. P. 0503055773
 5. Terve. Vielä joutuu jankuttamaan sen verran, että ihan mielenkiinnosta olisi mukava tietää: - mihin käyttöön nämä on alunperin valmistettu? - miksi ne on noin paksua materiaalia? - tehty itse vai tehdasvalmisteiset? - mitä tarkoittaa tubbaaminen?
 6. Terve. Piti vaihtaa -66 kuplaan lyhyet vetoakselit jotka minulla on ollut varastossa ikuisuuden. Pienenä yllätyksenä tuli kuinka lyhyet ne onkaan.. Laatikkokauppojen yhteydessä tuli pitkät vetarit mukana, ja kun aloin niitä vertailemaan niin ei taida kuplaan ihan noin lyhyitä saada paikalleen. Onko tietoa mihin VW-tuotteeseen nämä on tarkoitettu? - Antsu
 7. Terve. Saisi olla jostain 70 luvun hollilta, mielellään 3.88 välityksellä... ja toimiva. - Antsu 0503055773/ Tampere
 8. Ei viittis heittää tälläistä antiikkia roskiin, haluaisiko joku? Aika orginaalin näköinen, 5.60x15 rengas päällä, toisesta reunasta sileä.. Tampereella P. o5o3055773
 9. Kuukeli leimattu, sano vaan että vähän klappia pitääkin olla (naiskatsuri).
 10. No niin, mitattu on ja kaikki istuu tiukasti paikallaan, uusi laakeri sisässä ja kiristetty uudella mutskulla momenttiin. Klappia löytyy ihan saman verran kuin vanhalla laakerilla :) Kyllä, laakerin sisemmässä osassa on sen verran välystä että klappi tulee siitä, sisäosa heiluu uudessakin laakerissa pikkuisen kun sormella vääntelee ja kun kaikki on paikallaan niin välys kertaantuu kun vipuvartta tulee lisää (rengas paikallaan), silloin klappi on jo millejä ja alkaa rumpu kolisemaan. Osasyynä on se että mulla on vetoakseleitten sisäpäät hieman väljät paikoilleen, voi olla että uusilla vetareilla ja puolikuilla klappi poistuu tai ainakin minimoituu. Konttorille vaan niin katsotaan minkälainen leimamies on vastassa. Kiitoksia osallistuneille.
 11. Terve. Piti tänään kevätkiimassa lähteä kuplaa katsastamaan ja tein tarkastuskierroksen autoon että tulee leima laakista paperiin, mutta kun heiluttelin takapyöriä niin kolinaa alkoi kuulua.. Auto nosturille ja tutkimaan. Klappia on molemmilla puolilla aika lailla saman verran, vetoakseli liikkuu sivuttaissuunnassa hieman, eli siis ylös, alas ja sivulle, ei tule ulospäin. Silmällä ei oikein meinaa nähdä mutta äänen saa aikaiseksi kun heiluttelee ees taas. Välystä ei ole paljoa mutta sen verran että leimamies varmaan haluaa asiaan puuttua.. Mutterit kiristin kunnon kangella, (toisesta mutterista sain kierteetkin hajalle) mutta ei mitään vaikutusta välykseen. Suojaputket ei liiku joten ajattelin että välys taitaa johtua jostain ulkopään ongelmasta. Huomasin laakerin iroitettuani että toisen vetarin sisempi holkki jää millin kaks laakeripesää syvemmälle, onkohan tällä jotain merkitystä välyksen ilmenemiseen? Toinen puoli taas aika lailla laakeripesän tasalla. Vetääkö vetarin mutteri laakeripaketin kasaan ja kireälle laakeripesää vasten vai pitääkö alkaa shimmailemaan suojaputkia tai jotain muuta? Huomasin vetoakselia heilutellessani että välys on yhteen suuntaan isompi, kun käännän akselia niin välys seuraa mukana..laakeri kulunut? Tämä testi tehty ilman laakerin "ulkokuppia". Huomenna laakerikauppaan ja varmaan kannattaa vaihtaa myös jarrurummut kun nekin heiluu booreilla miten sattuu.. Mutta tässä kuva holkista, pitääkö holkkiasialle tehdä jotain vai kasaanko uusilla osilla vaan ja toivon parasta? Toivottavasti tästä mun selostuksesta saa selvää..
 12. Kiitos infosta, poikkesin tänään Kuplapajalla ja sieltä löytyi yllätyslaatkosta neljän setti uritettuja.. Nyt kasailemaan.
 13. Noi kuvassa olevat on ihan samanlaiset kun mulla oli, laitoin tigillä päät kuntoon joten vetarin tarpeita ei enään ole. Voiko urat vetää rälläkällä itse? Vai pitääkö olla kaupan sedän tekemät? Mistä uritettuja vosi ostaa..?
×
×
 • Create New...