Jump to content

antsu

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 • Ajoneuvot
  Kupla 66

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei viittis heittää tälläistä antiikkia roskiin, haluaisiko joku? Aika orginaalin näköinen, 5.60x15 rengas päällä, toisesta reunasta sileä.. Tampereella P. o5o3055773
 2. Kuukeli leimattu, sano vaan että vähän klappia pitääkin olla (naiskatsuri).
 3. No niin, mitattu on ja kaikki istuu tiukasti paikallaan, uusi laakeri sisässä ja kiristetty uudella mutskulla momenttiin. Klappia löytyy ihan saman verran kuin vanhalla laakerilla :) Kyllä, laakerin sisemmässä osassa on sen verran välystä että klappi tulee siitä, sisäosa heiluu uudessakin laakerissa pikkuisen kun sormella vääntelee ja kun kaikki on paikallaan niin välys kertaantuu kun vipuvartta tulee lisää (rengas paikallaan), silloin klappi on jo millejä ja alkaa rumpu kolisemaan. Osasyynä on se että mulla on vetoakseleitten sisäpäät hieman väljät paikoilleen, voi olla että uusilla vetareilla ja puolikuilla klappi poistuu tai ainakin minimoituu. Konttorille vaan niin katsotaan minkälainen leimamies on vastassa. Kiitoksia osallistuneille.
 4. Terve. Piti tänään kevätkiimassa lähteä kuplaa katsastamaan ja tein tarkastuskierroksen autoon että tulee leima laakista paperiin, mutta kun heiluttelin takapyöriä niin kolinaa alkoi kuulua.. Auto nosturille ja tutkimaan. Klappia on molemmilla puolilla aika lailla saman verran, vetoakseli liikkuu sivuttaissuunnassa hieman, eli siis ylös, alas ja sivulle, ei tule ulospäin. Silmällä ei oikein meinaa nähdä mutta äänen saa aikaiseksi kun heiluttelee ees taas. Välystä ei ole paljoa mutta sen verran että leimamies varmaan haluaa asiaan puuttua.. Mutterit kiristin kunnon kangella, (toisesta mutterista sain kierteetkin hajalle) mutta ei mitään vaikutusta välykseen. Suojaputket ei liiku joten ajattelin että välys taitaa johtua jostain ulkopään ongelmasta. Huomasin laakerin iroitettuani että toisen vetarin sisempi holkki jää millin kaks laakeripesää syvemmälle, onkohan tällä jotain merkitystä välyksen ilmenemiseen? Toinen puoli taas aika lailla laakeripesän tasalla. Vetääkö vetarin mutteri laakeripaketin kasaan ja kireälle laakeripesää vasten vai pitääkö alkaa shimmailemaan suojaputkia tai jotain muuta? Huomasin vetoakselia heilutellessani että välys on yhteen suuntaan isompi, kun käännän akselia niin välys seuraa mukana..laakeri kulunut? Tämä testi tehty ilman laakerin "ulkokuppia". Huomenna laakerikauppaan ja varmaan kannattaa vaihtaa myös jarrurummut kun nekin heiluu booreilla miten sattuu.. Mutta tässä kuva holkista, pitääkö holkkiasialle tehdä jotain vai kasaanko uusilla osilla vaan ja toivon parasta? Toivottavasti tästä mun selostuksesta saa selvää..
 5. Kiitos infosta, poikkesin tänään Kuplapajalla ja sieltä löytyi yllätyslaatkosta neljän setti uritettuja.. Nyt kasailemaan.
 6. Noi kuvassa olevat on ihan samanlaiset kun mulla oli, laitoin tigillä päät kuntoon joten vetarin tarpeita ei enään ole. Voiko urat vetää rälläkällä itse? Vai pitääkö olla kaupan sedän tekemät? Mistä uritettuja vosi ostaa..?
 7. Joo vähän normaalia alempana kulkee..tuli uus vahvempi loota hommattua, vanhaa irrotellessa tuli nämä pikkuvauriot vastaan. Lyhyempi vetarisetti löytyy hyllystä joten levitetyt peltivanteetkin kelpaisi sitten kakkos vaihtoehtona.
 8. Sais olla suht siisti.. ja halvat. Vanhat oli kuin olisi orava jyrsinyt.. Antsu 0503055773 Tampere
 9. Terve! Tästä nyt ei mitään apua ole mutta kerronpa kuitenkin: Mulla ollut kupla useamman vuoden, on ollut eri moottoreita, eri pakoputkistoja, luukku korotettu ja välillä ei. Alkuperäiset pellit ja tiivisteet ollu paikallaan konehuoneessa, nykyään irtoperä ja ei mitään tiivisteitä peräpäässä. Käryä tulee kabiiniin kun ajaa maantie nopeuksia.. sellainen mieto öljyn-/pakokaasunkäry..aina tullut.. Olen tukkinut urkilla paikat jossa sitä jo alkujaan oli, ja pursottanut sitä joka rakoon mitä ikinään löytyikään, vaihtanut tiivisteet oviin ja ikkunoihin, käynyt kaikki ruuvien tekemät reijät autosta läpi, lämmönvaihdin kanavat vetänyt myös uretaanilla, tukkinut sikaflexillä vaihdelaatikon, vaijereitten ja kaikken mahdollisten sisääntulojen aukot, lattianlämmitysaukot peitetty jne jne...kabiini myös vuorattu bitumivaimennusmatolla kauttaaltaan ikkunoihin asti, saumat hinkattu tunteella kiinni. käsijarrukahvan kumin tiiveys tarkistettu.. Ja sama käry vaan tunkee kajuuttaan.. :) ,voisi alkaa vit*##*maan mutta kun ilmajäähyjen kanssa nyt pelannut niin on kehittynyt jonkinlaiset lehmän hermot meikäläiselle, tutkimukset jatkuu.. Lämmityspuoli hoituu nykyään ilmawebastolla joka ottaa ilman auton keulasta, ja kun se pöhöttään ilmaa sisään autoon niin käry on miedompi, eli ilmeisesti autoon muodostuu ajettaessa jonkinlainen alipaine kun lisäilmaa ei ajeta kabiiniin, sehän ei tarvi olla kun joku ruuvinreikä auton peräosassa niin siitähän tulee jo sen verran käryä sisään että alkaa häiritsemään. Toivottavasti sun käryongelmaan löytyy ratkaisu koska mulla sitä ei VIELÄ ole löytynyt..
 10. Käytetty tai uusi.. - Antsu 050 3055773
 11. Ja koodi AO käy. Orginal made in Germany perällä. Saisi olla ehjä.. maksan euroilla.. - Antsu
 12. Sieltä se löytyi... Kiitos osallistuneille.
 13. Kiitos, peruspunainen vuodelle 72, ei niitä varmaan montaa vaihtoehtoa ollut silloin tarjolla. Täytyy kontata vielä luukku taskulampun kanssa läpi.
 14. Kysyisin viisaammilta että onko tässä lätkässä värikoodi jossain? Kupla -72 ja punainen.. En saanut kuvaa käännettyä vaakatasoon :( - Antsu
×
×
 • Create New...