Jump to content

Propex HS2000 kaasulämppäri pallokeulaan?


Recommended Posts

Vanhaa Eber BN4:sta olen yrittänyt saada toimimaan mutta jo polttoainepumpun saaminen varmaksi tuntuu vaikealta. BN4 on lisäksi iso laite verrattuna mihin tahansa vähänkään uudempaan vempaimeen. Tuplakaasarikoneen asuttama moottoritila on jo liian ahdas eli ei sovi alkuperäiselle paikalle.

 

Justkampers mainosti tuota propaani lämppäriä. Vaikuttaisi ostohinnaltaan halvemmalta ratkaisulta vrt. eber/webasto.

 

Vähän päälle 500€ ja uusi 2000W lämppäri asennussarjoineen kun vanhasta webastosta saa maksaa enemmän. Ymmärtääkseni yksinkertaisempi rakenteeltaan. Ei esim. polttoainepumppua tai -suodatinta. Mutta miten kytkentä ja toiminta meidän oloissa? Mihin esim. 9Kg tai 11Kg säiliö mahtuisi pallokeulassa? Saako se edes olla matkustamossa?Pienemmän säiliön polttoainekustannukset alkavat olla turhan korkeat.

 

Ymmärtääkseni lähes äänetön, sähköpihi, tarkka termostaatti ja kaasua voi käyttää esim. jääkaapille tai vaikka ihan grillaukseen jos tykkää. Pitääkö nämä jotenkin katsastaa tai käydä kytketyttämässä jollain ammattilaisella? Menee niin karavaanari henkiseksi.

 

http://www.propexheatsource.co.uk/air-heaters.php

Link to comment
  • 1 month later...
Guest Palloilia

Onko kukaan asentanut tommosta wallas marin lämmitintä? Jäi ylimääräseksi porukoitten veneestä tollanen sail 1800 malli, valopetroolilla toimiva.

Pistin sen kiinni kuskinpenkin taakse, pakoputki lattiasta läpi. Tossa on kaksi ilmantuonti aukkoa, toisen pistin putkia pitkin puhaltaa takatilaan ja toisen etutilaan. Tuulilasille nyt tuota lämpöä ei mee, mutta siinä on nyt tollanen sähköpuhallin:D

 

Ainut mikä tuossa lämppärissä on vikana et se rupee käryttään sisälle jonkun ajan päästä kun päällä pitää,ihan silmiä aina kirvelee, mistähän johtuu, oisko kellään vinkkejä?? pakoputki ei vuoda.

 

EDIT: tuommoone lämppäri http://www.wallas.fi/default.asp?id=venelammitin-1800

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...