Jump to content

hyeena

Members
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Ajoneuvot
  T2a Campingwagen

Contact Methods

 • Puhelinnumero
  O4OO 484938

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei kiinnostaa ūüôā pist√§ numeroa Niin puhutaan. hyeena@gmail.com
 2. Ostetaan Pallokeulan etuakseli, tulee varhaispallikseen -71 (USA levyjarruin) mutta jos löytyisi täydellinen, niin eikö myöhäispalliksen akseli kelpais? Saa tarjota. Ohjaussimpukka ja korjauspalat pedaalien alueelle. PK-seutu tai posti tai nouto ehkä. t. Jukka
 3. Joo, tuon tapin vaihdoin ku hävis :) Puslia oon vaihdellut pariin otteeseen - ne tuntuu runnoutuvan tuolla kanavassa ja melko pian. Lisäksi T kappale takana meni ihan mutkalle (halpa kiinalainen tarvike). En edes muista tuliko 002:sta nokkakappale, ainakin kytkinkopan vaihdoin 002:sta. Setti on ehkä aavistuksen lähempänä keulaa. akselia en pätkässy mikä ois ollut toinen vaihtoehto jos kytkinkopan ois pitänyt. Melkein tekisi mieli päivittää koko keula (akseli, ohjaussimpukka, kaasupedaalit jne.) koska kukaan muu ei oikein osaa edes ajaa autoa :)
 4. Mitä, 5-6 vuotta oon jo venannu että akut halpenis. Ehkä tässä joskus :) Lipoilla se varmaan pitäisi kuitenkin toteuttaa.
 5. Onko näissä takamoottoreissa kuinka oleellista laatikon ja vaihdevivuston keskinäinen samansuuntaisuus? Eli pitääkö paketti olla linjassa? Mietin vain noita vaihteenvaihto -ongelmia (toinen laatikko jo, eli ei siitä kyse). Onko kukaan päivittänyt tuota vivustoa tiukemmaksi? Tuntuu että puslien ja muiden vaihtaminen ei ole auttanut. Toisaalta uusi loota on erilainen (002 vaihdettu 091:seen) ja ongelmat on voinut siirtyä sitä myötä toiseen kohtaan :) Kuplaan noita vivustoja on päivitelty ainakin mutta mitens palloon? Alkaa kyllästyttää tuo epämääräisyys :)
 6. Jos jollain on nurkassa ehjä pedaali niin kiinnostaa. Miel asap :) vivusto tarpeisto bonusta. .jukka 0400 484938
 7. 2. vaijeri menossa, kun vanha katkesi ja nyt jo toisen vaijerin kanssa siipimutteri luisuu kierteiltään. Uusi mutteri toki auttaa, muttei kytkimen noin raskas tarvitsisi olla. 1600 + 091 laatikko. Taidan ottaa paketin ulos ja vaihtaa koko hoidon, mutta onko kytkimen lopun merkkejä, että muttuu raskaaksi tällä tavalla?
 8. http://www.thesamba.com/vw/forum/viewtopic.php?p=3452475 ihan näppärä
 9. Pari oranssia myöhäisten aikojen pyhien pallisten habitusta bongattuna. Itä-Uusimaa.
 10. Englannista joutunee tilaamaan. tintoppiin löyty jo, mutta en oo ees varma onko oma kattoteltta kattoluukusta vai puhkottu.
 11. Löytyykö joltain piirustukset varhaispallisbussin seinä ja kattopaneelien suhteen? Pop Top vieläpä. Seinä ja ovipaneeleista kyllä saa mitattua jonkinlaiset, mutta katto on vaikeampi.
 12. Syncrolle heittelin tuota ajatusta aikoinaan oberin forumilla. Tosin etuperään kytkettynä kun semmoinen syncrossa on. Ja sitten klassikko mitä myös laivoissa käytetään, eli Diesel genis trailerilla ja virta aisan yli. Jenkeis on myös näitä pelottavia avustajia, mutta ne työntää - ei anna virtaa. Genis kärryn kyydis (dobbeliin tai singlecabiin ehkä lavalle) pidentää kantaman vaikkei kaikkea kulutusta kattaiskaan.
 13. Mitens Syncron loota ja sähkömoottori laatikkoon etupuolelta. Kytkin pohjassa ydinvoimalla. Itse oon jo viisi vuotta odotellut akkujen halpenemista.
 14. Löytyy teline, mutta tuli mieleen käytetäänkö tuossa VW merkin kiinnityksiä vai onko keula puhkottu telinettä varten? En ole yhtään varma tuleeko se rengas keulille enään mutta kysyn kuitenkin.
 15. ei ole ehkä :) ilmajäähy, mutta rellulta takamoottori twingo. http://tekniikanmaailma.fi/uutiset/talta-nayttaa-uusi-renault-twingo-paivitetty-132-kello-727
×
×
 • Create New...