Jump to content

Sähköjohtosarja vinkki


Recommended Posts

Valmiita sähköjohtosarja kauppiaita on useita, samaten kauppiaita. Tosson yksi valmistaja WCM. Tänä vuonna BugRun'issa törmäsin brittiläisen Looms (http://www.vwlooms.com) kauppiaaseen.

 

Kysäsin tuttavan Typ-34 projektiin johtosarjaa, kun tuolla WCm on lähin TYP-3 sarja . Tuotannossa Loomssilla ei ole tuota, mutta käsitin että firmalla olis tarkotus saada kaikki mahdollinen ja mahdoton VW johtosarja valikoimiinsa. Netin mukaan keskittyny vanhimpiin waunuihin. Mutta käyntikorttissa maininta 1949-1979. Totuus on vissiin jossakin puolivälissä.

 

Tässä on jippo; jos tarvitset VW johtosarjan, jota heillä ei ole vielä, niin toimittamalla oma vanha sarja sinne malliksi, saat oman sarjasi puoleen hintaan. Samalla tarviavat valokuvat johdoista, esim molemmista takavaloista, ennen johtojen irrotusta valoista (ei tarvitse arpoa johtosarjassa löysien osuuksien määriä). Muistuttivat vielä että enen johtosarjan ulosvetämistä, kannattaa sitoa naru kiinni, jolla saa taas uuden sarjan vetästyä sisään :)

 

Sarjojen räätälöinti ei ole ongelma, esim jos tarvetta jonkun jo tehdyn kytkimen siirron takia pidemmille piuhoille nou problem.

 

Hinnastoa en tuolta älynny kysyä ja netissä taas ei ole kuin pari esimerkkiä. Paikalla oli joku tusina tai kaksi eri johtosarjaa ja niiden hintoja en muista, sorry.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...